YouTube-tähdet vierailevat Lil Durkin levyllä – odottamaton veto jakaa kuulijoiden mielipiteet

Lil Durk poseeraa kameraa kohti. YouTube-tähdet vierailevat Lil Durkin levyllä.
Lil Durkin "Love Songs 4 the Streets 3" -levy pitäisi uusimpien tietojen mukaan ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.

Chicagolainen räppäri Lil Durk tuo YouTube-tähdet uuden albuminsa yhteen kappaleeseen, mikä on herättänyt vilkasta keskustelua kuuntelijoiden keskuudessa. YouTube-tähdet vierailevat Lil Durkin tulevalla levyllä ”Love Songs 4 the Streets 3”.

YouTube-maailman supertähdet Kai Cenat ja IShowSpeed ovat mukana Lil Durkin tulevalla albumilla Love Songs 4 the Streets 3, mikä on herättänyt fanien keskuudessa suurta kiinnostusta. Chicagosta kotoisin oleva Lil Durk julkaisee yhdeksännen studioalbuminsa, jossa on mukana 12 kappaletta, joista yksi kantaa nimeä War Scars ja sisältää näiden kahden sisällöntuottajan osuudet.

Lue myös: Snoop Dogg vihjailee kiertueesta Dr. Dren kanssa – uusi albumi julkaistaan pian!

Tubettajat musiikkimaailmassa

Vaikka Cenatin ja Speedin osallistuminen onkin monille yllätys, molemmat ovat jo aiemmin tehneet musiikkia ammattimaisesti. Speed julkaisi ensimmäisen kappaleensa NFL Freestyle lokakuussa 2021, ja hän on sittemmin julkaissut useita muita kappaleita. Cenat puolestaan julkaisi ensimmäisen singlensä Bustdown Rollie Avalanche toukokuussa 2022 ja on jatkanut musiikin tekemistä, tehden yhteistyötä muun muassa rap-artisti NLE Choppan kanssa.

Duo teki yhteistyötä myös huhtikuussa 2023 kappaleessa Dogs, jonka tunnetuimpiin lyriikoihin kuuluu: ”Speed get the bags and throw the trash out. Dump three mags and throw the flash out”. Yhteistyö Lil Durkin kanssa on kuitenkin uusi aluevaltaus, ja fanit ovat jakautuneita siitä, mitä odottaa Cenatin ja Speedin osuuksilta.

Fanit jakautuneita

Fanien reaktiot uutiseen ovat olleet vaihtelevia. Osa on skeptinen YouTube-tähtien roolista rap-albumilla.

– He antavat nykyään kenelle tahansa mahdollisuuden, eräs käyttäjä kirjoitti X:ssä.

– No, kaikki tietävät nyt albumin huonoimman kappaleen, toinen käyttäjä kommentoi.

Toisaalta osa faneista suhtautuu odottavaisesti kaksikon osuuteen.

– Speed tulee räjäyttämään pankin, yksi kommentoija hehkutti.

– Tämä yhteistyö tulee olemaan mielenkiintoinen, toinen lisäsi.

Vaikka Cenat ja Speed ovat musiikkimaailmassa jo osittain tuttuja kasvoja, monet odottavat mielenkiinnolla, kuinka heidän tyylinsä sopii yhteen Lil Durkin kanssa. Albumin julkaisupäivä on vielä mysteeri, mutta se tulee sisältämään myös muita nimekkäitä artisteja, kuten Sabrina Carpenter, Morgan Wallen, Rod Wave, Future ja Lil Baby.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!