Yeat paljastaa synkän Lyfestyle-trailerin – albumi ulkona ensi viikolla?

Yeat maski päässä ulkona. Yeat paljastaa synkän Lyfestyle-trailerin.
Yeat julkaisi edellisen 2093-albuminsa tämän vuoden helmikuussa.
Bogdan Plakov

Yeat paljastaa synkän Lyfestyle-trailerin Instagramissa, ja fanit spekuloivat albumin julkaisun olevan aivan nurkan takana. Upeasti toteutetussa trailerissa räppäri kulkee läpi tuhoutuneen talon, samalla vihjaillen mahdollisesta julkaisupäivästä.

Yhdysvaltalainen räppäri Yeat on pitkän odotuksen jälkeen antanut faneilleen ensimmäisen virallisen vilauksen tulevasta viidennestä studioalbumistaan Lyfestyle. Artistin Instagramissa julkaisema elokuvamainen traileri herätti nopeasti suurta huomiota, ja monet fanit toivovat nyt, että albumi saapuisi jo ensi viikolla.

Lue myös: Kanye Westin julkaisematon ”RoboCop”-musiikkivideo vuodelta 2008 vuoti nettiin

Visuaalinen spektaakkeli synkissä tunnelmissa

Traileri alkaa futuristisella näkymällä, jossa hissin näytöllä näkyvä vuosiluku 2093 laskee nopeasti vuoteen 2024. Kun hissin ovet avautuvat, Yeat astuu ulos tuhoutuneeseen taloon, jonka keskellä heiluu valtava kello, tuhoten kaiken ympärillään. Hämmentävän visuaalisen kohtaamisen aikana talon lattialle putoilee kalloja ja luita, mikä luo synkän ja apokalyptisen tunnelman.

Hetkeä myöhemmin artisti sytyttää savukkeen, jonka hän nopeasti heittää maahan, aiheuttaen tuhoisan tulipalon. Yeat kävelee rauhallisesti läpi palavien huoneiden ja astuu ulos, missä hänet ympäröi villihevosten lauma, samalla kun talo palaa poroksi taustalla. Traileri päättyy, kun ruudulle ilmestyy massiivinen Lyfestyle-tekstikyltti.

Albumin julkaisu voi olla lähellä

Vaikka traileri ei paljastanut tarkkaa julkaisupäivää, Yeat antoi ymmärtää, että odotus saattaa pian päättyä.

– LYFESTYLE IS HERE ########twattttt 🪖🪖🪖🪖🪖🪖🪖🪖 200k KOMMENTS IF U WANT IT NEXT WEEK….., artisti kirjoitti Instagram-päivityksessään.

Kommentin perusteella albumin julkaisupäivä voi hyvinkin olla aivan nurkan takana, jos fanit osoittavat tarpeeksi kiinnostusta. Tällä hetkellä Instagram-postauksessa kommentteja on 180 000 kappaletta.

Yeatin viimeisin studioalbumi, 2093, ilmestyi kahdeksan kuukautta sitten ja on kerännyt runsaasti kiitosta niin faneilta kuin kriitikoiltakin. Lyfestyle on näin ollen yksi vuoden odotetuimmista rap-julkaisuista, ja trailerin synkkä, elokuvamainen tyyli viittaa siihen, että uusi albumi saattaa tarjota aiempaa syvällisempiä ja tummempia teemoja.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!