Vain elämää tuo Waldo’s Peoplen tuotantoa soittolistoille suomeksi tulkittuna

Vain elämää -esiintyjät portailla. Vain elämää tuo Waldo's Peoplen tuotantoa soittolistoille suomeksi tulkittuna.
Waldo's Peoplen hitit saavat uuden elämän suomenkielisinä versioina Vain elämää -ohjelmassa.

Vain elämää tuo Waldo’s Peoplen tuotantoa suomalaisten soittolistoille uudessa asussa, kun kauden artistit versioivat yhtyeen ikonisia tanssihittejä suomeksi. Uudet tulkinnat kuten Roope Salmisen ”Laiffi är nu” ja Iltan ”Kiire kiskoo” tarjoavat raikkaita näkökulmia Waldo’s Peoplen klassikoihin.

Uusin Vain elämää -kausi tarjoaa jälleen ainutlaatuisia versioita tutuista kappaleista, ja tällä kertaa vuorossa ovat Waldo’s Peoplen tunnetut elektroniset tanssihitit, jotka on muovattu suomenkieliseen asuun. Yhtyeen solisti Waldo, eli Marko Reijonen, on mukana kaudella, ja hänen musiikkinsa saa uusia sävyjä muiden artistien käsittelyssä.

Lue myös: Vain elämää tuo Katri Helenan klassikot uuteen uskoon – kuuntele yllättävät sovitukset nyt!

Uusi elämä klassikoille suomeksi

Elektronisen tanssimusiikin legendana tunnetun Waldo’s Peoplen hitit ovat saaneet uuden elämän Vain elämää -ohjelmassa. Tällä kaudella kappaleita on versioitu rohkeasti suomeksi, tuoden niihin uusia merkityksiä ja tunnelmia.

Roope Salminen esittää Waldon uudemman tuotannon kappaleen Life Is Now, joka suomeksi kääntyy humoristisesti nimelle Laiffi är nu. Salmisen esityksessä on mukana DJ-tuottaja Akras sekä kansainvälinen pop-ikoni Pandora. Energinen teknobiisi yhdistelee rap-osuuksia ja suomi-ruotsi -lyriikoita, luoden kokonaisuuden, joka on samalla viihdyttävä ja oivaltava.

Hanna Pakarinen ottaa käsittelyynsä Waldo’s Peoplen U Drive Me Crazy -hitin, josta hän on luonut suomenkielisen version Hulluja öitä. Pakarinen pysyy uskollisena alkuperäisen biisin teknolle ja esityksen energialle, tuoden kappaleeseen kuitenkin oman vahvan tulkintansa.

Koko kansan klassikot uudessa valossa

Waldo’s Peoplen tunnetuin hitti, Lose Control, saa uuden tulkinnan Ilta-nimisen artistin käsissä. Iltan versio, nimeltään Kiire kiskoo, on tunnistettavissa jo alkuperäisen kappaleen ensisekunneista, mutta suomenkieliset lyriikat tuovat siihen täysin uuden merkityksen ja raikkaan kuuntelukokemuksen.

Myös Costello tuo oman panoksensa kauden tarjontaan versioimalla Waldo’s Peoplen kappaleen I Wanna Be a Rockstar. Hänen suomenkielinen versionsa Rocktähti on täyttä rockia ja heijastelee artistin vahvaa persoonallisuutta sekä musiikillista tyyliä.

Waldo’s Peoplen tuotanto saa siis täysin uuden elämän ja suomenkielisen ulottuvuuden Vain elämää -ohjelman myötä, tuoden ikimuistoiset hitit taas kuuntelijoiden sydämiin.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!