Vain elämää -ohjelman 15. kausi käynnistyi – Costello Hautamäen päivä täynnä Popedan klassikoita

Vain elämää -ohjelman esiintyjät. Vain elämää -ohjelman 15. kausi käynnistyi.
Jakso on ennennäkemätön läpileikkaus suosikkiyhtye Popedan tarinaan.
Kaiku Entertainment

Vain elämää -ohjelman 15. kausi alkoi vauhdikkaasti, kun Costello Hautamäen päivä toi ruutuihin uudet versiot Popedan hiteistä. Roope Salminen & Koirat -yhtyeen esitys Kakskytä centtiä -kappaleesta ja Janne Saarisen artistidebyytti loistivat illan kohokohtina.

Suosittu Vain elämää -ohjelma palasi tänään perjantaina 13. syyskuuta 15. kauden merkeissä, ja ensimmäisen jakson teema oli legendaarinen Popeda. Katsojat pääsivät nauttimaan Popedan kitaristin Costello Hautamäen päivän kunniaksi esitettävistä uusista versioista yhtyeen ikonisista hiteistä.

Popedan hitit uusissa tulkinnoissa

Avausjakso tarjosi ainutlaatuisen kattauksen Popedan tuotantoa, kun Costellon päivän kunniaksi ohjelman artistit tekivät omat tulkintansa yhtyeen tunnetuimmista kappaleista. Roope Salminen & Koirat -yhtyeen esitys kappaleesta Kakskytä centtiä sai uuden nimen Kakskytä milliä. Uudelleenversiointi räppiosuuksineen toi kappaleeseen täysin uuden energian, ja esitys sai Satulinnan yleisön villiintymään.

Hanna Pakarinen puolestaan otti käsittelyynsä Repe ja Lissu -kappaleen, johon hän toi mukaan kantrivivahteita. Kappaleella feattaa humoristinen artisti Stig, joka tunnetaan oivaltavista sanoituksistaan. Pakarinen kertoi kappaleen olevan hänelle erityisen tärkeä jo lapsuudesta asti, mikä lisäsi tulkintaan syvyyttä ja tunteikkuutta.

Janne Saarinen debytoi artistina

Jakson huipennuksena kuultiin Popedan jättihitti Kuuma kesä, jonka esitti laulaja Ilta sekä näyttelijä-radiojuontaja Janne Saarinen, joka esiintyi ensimmäistä kertaa artistinimellä TheSaarinen. Saarisen ja Illan duetto nousi todelliseksi show’ksi, jossa oli havaittavissa Grease-elokuvasta tuttuja vaikutteita. Näyttävä esitys teki vaikutuksen niin muihin artisteihin kuin yleisöönkin.

Uudet tulkinnat ovat nyt kuunneltavissa Spotifyssa, ja ne tarjoavat raikkaan näkökulman Popedan klassikoihin. Kausi 15 jatkaa samalla yllätyksellisellä linjalla, ja seuraavien jaksojen artistivalinnat ja kappaleet herättävät varmasti keskustelua somessa ja fanien keskuudessa.