Uusi tähti nousee: Ice Spice julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Y2K!

Ice Spice on lattialla polvet maassa poseeraten.
Ice Spicen debyyttialbumilta julkaistaan tänään myös musiikkivideo, jossa mukana Travis Scott.

Hiphopin ja pop-kulttuurin kuumin nimi, Ice Spice, on juuri julkaissut ensimmäisen studioalbuminsa Y2K!. Kymmenen kappaletta sisältävä albumi on täynnä itsevarmuutta ja energistä rytmiä, joka pitää kuulijansa otteessaan alusta loppuun. Vierailevina tähtinä levyllä kuullaan Travis Scott, Central Cee, Gunna ja Gunna.

Hiphopin ja pop-kulttuurin nouseva tähti Ice Spice, oikealta nimeltään Isis Naija Gaston, on julkaissut tänään ensimmäisen studioalbuminsa, Y2K!. 10 kappaletta sisältävä albumi on itsevarma ja anteeksipyytelemätön kokonaisuus, joka pitää kuuntelijat otteessaan koukuttavilla rytmeillä ja vahvalla bassolinjalla. Tuotannosta vastaa Ice Spicen pitkäaikainen yhteistyökumppani Riotusa.

Albumin keskeinen kappale, Oh Shhh…, jossa vierailee hiphopin ja trap-musiikin supertähti Travis Scott, on jo kerännyt paljon huomiota ja sen musiikkivideo julkaistaan myös tänään klo 19.00. Lisäksi albumilta on julkaistu neljä singleä etukäteen, mukaan lukien Did It First, jolla vierailee brittirapin huippunimi Central Cee – kappaleen musiikkivideo on kerännyt yli 14 miljoonaa katselukertaa. Aiemmin julkaistuja singlejä ovat myös Gimmie A Light, joka lainaa Sean Paulin vuoden 2001 hittiä, ja Think U The Shit (Fart), joka nousi valtavaan suosioon TikTokissa.

Räjähdysmäinen nousu musiikkimaailman huipulle

Ice Spicen nousu on ollut meteoriittinen. Hän on saanut neljä Grammy-ehdokkuutta ja noussut nopeasti yhdeksi viime vuoden menestyneimmistä artisteista. Hänen debyytti-EP:nsä Like..? sisältämät hitit Munch (Feelin’ U) ja Bikini Bottom tekivät hänestä puheenaiheen musiikkimaailmassa loppuvuodesta 2022. Hänen laajempi tunnettuutensa tuli kuitenkin PinkPantheressin hitin Boy’s a Liar Pt. 2 kautta. Lisäksi Ice Spice on tehnyt yhteistyötä Taylor Swiftin ja Nicki Minajin kanssa, mikä on entisestään kasvattanut hänen suosiotaan.

24-vuotias Bronxista kotoisin oleva Ice Spice vakuuttaa kuulijat vaivattomalla flow’llaan ja uhmakkaalla viehätysvoimallaan. Hänen musiikillisia esikuviaan ovat muun muassa Nicki Minaj, Cardi B ja Pop Smoke. Ice Spicen kappaleita on striimattu yli viisi miljardia kertaa, ja hän on myös Forbesin arvostetulla 30 under 30 -listalla tänä vuonna.

Albumin julkaisun lisäksi Ice Spice on lähdössä ensimmäiselle maailmankiertueelleen joka alkaa Euroopan suurilta festivaaleilta ja jatkuu Pohjois-Amerikan isoihin areenoihin. Kiertue on saanut jo suurta huomiota, ja erityisvieraina mukana ovat Riotusa ja Cash Cobain.