Uudet Vain elämää -kappaleet julki – rockia, räppiä ja diskotunnelmaa

Vain elämää -esiintyjät. Uudet Vain elämää -kappaleet julki.
Suosikkisarja Vain elämää etenee vahvasti 15. kaudellaan, ja tällä kertaa jaksossa keskityttiin diskokuningatar Einin päivän juhlintaan.

Uudet Vain elämää -kappaleet julki – tällä kertaa artistit tulkitsivat diskokuningatar Einin klassikoita uusilla tyylillä. Jakso tarjoilee monipuolisen kattauksen, joka vaihtelee rockista räppiin ja tunteikkaaseen tunnelmointiin.

Suosikkisarja Vain elämää jatkaa vahvasti 15. kaudellaan, ja perjantaina 20. syyskuuta nähdyssä jaksossa juhlittiin diskokuningatar Einin päivää. Ohjelmassa kuultiin tuttuja klassikkokappaleita, jotka artistit olivat muovanneet omalla tyylillään uuteen uskoon. Spotifysta löytyy nyt uudet tulkinnat, jotka vaihtelevat rokista räppiin ja herkkään tunnelmointiin.

Lue myös: Vain elämää -ohjelman 15. kausi käynnistyi – Costello Hautamäen päivä täynnä Popedan klassikoita

Costello Hautamäen rockserenadi avasi päivän

Jaksossa ensimmäisenä estradille nousee Costello Hautamäki, joka ottaa käsittelyynsä Einin legendaarisen kappaleen Eini, alkaa polttaa. Kyseessä on alkujaan Yes sir, alkaa polttaa -nimisen hittibiisin suomalainen versio, ja Hautamäki tuo esitykseensä raskasta rock-soundia. Tuloksena on energinen ja raivokas versio, joka nostaa kappaleen aivan uuteen ulottuvuuteen.

Hanna Pakarisen kunnianosoitus Lapin yöttömille öille

Hanna Pakarinen puolestaan on valinnut tulkittavakseen Einin kappaleen Kesä ja yö. Pakarisen versio kunnioittaa kappaleen alkuperäistä tunnelmaa ja tuo mukaan Lapin yöttömien öiden mystisyyttä. Hänen voimakasääninen esityksensä onnistuu vangitsemaan kappaleen sielunmaiseman, ja lopputulos on vahva ja herkkä yhtä aikaa.

Ilta herkistyy tulkitessaan kappaleen Syntynyt uudelleen

Ilta esittää koskettavan kappaleen Syntynyt uudelleen, joka on hänelle henkilökohtaisesti tärkeä. Esityksen aikana Ilta puhuu kappaleen merkityksestä itsevarmuudelle, ja tunteet nousevat pintaan. Lavan puolella kuitenkin nähdään iloinen ja energinen veto, joka huokuu positiivista voimaa ja rohkeutta.

Roope Salmisen räppitulkinta kohtalon tapaamisesta

Illan päätteeksi Roope Salminen tuo oman twistinsä Einin kappaleeseen Vielä jossakin kohdataan. Salminen on tuonut mukaan rap-vaikutteita ja päivittänyt sanoituksia, mutta kappaleen ydinsanoma – toivo toisesta kohtaamisesta – säilyy muuttumattomana. Lopputulos on raikas yhdistelmä vanhaa ja uutta, joka tuo esille Salmisen monipuolisuuden artistina.

Vain elämää -kappaleet tarjoavat jälleen upeita hetkiä eri musiikkityylien ystäville ja kaikki ovat kuunneltavissa Spotifysta.