Uuden popin risteily tuo kuumimmat nimet Itämerelle tammikuussa 2025

Shrty esiintymässä. Uuden popin risteily tuo kuumimmat nimet Itämerelle tammikuussa 2025.
Uuden popin risteilyllä esiintyy myös Shrty, joka on tunnettu läpimurtohitistään "Pariisin kevät".
David Sarmas

Uuden popin risteily lähtee Turun satamasta tammikuussa 2025 ja kokoaa Itämerelle Suomen kuumimmat pop-artistit ja DJ:t.

Turun satamasta starttaa lauantaina 11. tammikuuta 2025 Uuden popin risteily, joka tuo yhteen Suomen kuumimmat pop-artistit ja DJ:t. Viking Gracen lavalla nähdään ainutlaatuisia live-esiintymisiä sekä energisiä DJ-settejä, jotka tarjoavat matkustajille bileet merellä.

Lue myös: Up North -laskettelufestivaali Rukalla laajenee – Kolme päivää huippuartisteja ja laskettelua

Risteilyn artistilista on täynnä suomalaisen pop-musiikin tuoreimpia ja puhutuimpia nimiä. Lavalle nousevat muun muassa Jaakko Kulta, Shrty, Kiki, El Migu, Mikael Laurent, Noto, Ebbe, M//O ja Tupe. DJ:t Sapphire ja Zeze vastaavat puolestaan risteilyn musiikillisesta sykkeestä, ja heidän settinsä takaa tanssilattian täyttymisen.

Somevaikuttaja ja juontaja Nelli Orell isännöi tapahtumaa, ja hän tuo oman persoonallisen lisänsä risteilyn tunnelmaan. Orell tunnetaan laajasti suomalaisen somekentän pioneerinä, ja hänen energiansa varmasti näkyy myös lavan ulkopuolella.

Uuden popin risteilyn toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Viking Line, Team Agency, Klangi ja Suomen Keikkamyynti.

Liput risteilylle ovat nyt myynnissä Viking Linen verkkosivuilla, ja kiinnostuneiden kannattaa varata paikkansa ajoissa.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Team Agency (@teamagency.fi) jakama julkaisu