Usher ja P!nk tyhjensivät X-tilinsä – liittyykö mystinen katoaminen Diddyn pidätykseen?

P!nk ja Usher. Usher ja P!nk tyhjensivät X-tilinsä.
Vaikka Usherin ja P!nkin toimista on spekuloitu, ei todisteita yhteydestä Diddyn pidätykseen ole löytynyt.
Instagram

Usherin ja P!nkin X-tilien viestihistorian katoaminen sunnuntaina herätti spekulaatioita heidän mahdollisesta yhteydestään Sean ”Diddy” Combsin pidätykseen. Usher kuitenkin kumosi huhut nopeasti ilmoittamalla, että hänen tilinsä oli hakkeroitu, eikä kummankaan artistin toimilla ole vahvistettua yhteyttä Diddyn tapaukseen.

Viimeisten päivien aikana on kohistu kahden suositun artistin, Usherin ja P!nkin, toimista X-alustalla (entinen Twitter). Ihmiset ja media ovat spekuloineet, että heidän tilinsä tyhjentyminen liittyisi räppäri Sean ”Diddy” Combsin äskettäiseen pidätykseen, jossa häntä syytetään ihmiskaupasta ja kiristyksestä. Vaikka ihmiset ovat olleet nopeita tekemään omia johtopäätöksiään, kaikki ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää.

Lue myös: Hiphop-moguli Sean ”Diddy” Combs pidätetty New Yorkissa

Usherin tilin katoaminen – ”Se oli hakkeroitu!”

Sunnuntaina Usherin X-tili vaikutti olevan täysin tyhjennetty, mikä johti välittömiin spekulaatioihin. Monet arvelivat, että tämä liittyi Diddyn pidätykseen, sillä Usher ja Diddy ovat tehneet yhteistyötä jo vuosikymmenien ajan. Heidän yhteistyönsä alkoi jo vuonna 1994, jolloin Diddy toimi Usherin debyyttialbumin vastaavana tuottajana. Menneisyys sai monet yhdistämään twiittien katoamisen Diddyn ongelmiin.

Usher kuitenkin tyrmäsi huhut nopeasti kirjoittamalla X:ssä: ”Tili hakkeroitiin ja hitto, te menitte siihen heti mukaan!” Hän julkaisi tämän selityksen sunnuntaina klo 18:13 ET ja samalla hänen vanhat viestinsä palasivat tilille. Usherin twiittien palautuminen lopetti huhut hänen yhteydestään Diddyn oikeusjuttuun.

P!nkin hiljaisuus jatkuu – ei yhteyttä Diddyyn

Samaan aikaan poptähti P!nkin X-tili herätti samankaltaista huomiota. Hänen viesteistään oli kuitenkin jätetty näkyville vain kaksi vanhaa uudelleenjaettua twiittiä vuosilta 2016 ja 2017. Tiedottaja ei ole kommentoinut asiaa, mutta ihmiset ovat olleet nopeita yhdistämään P!nkin twiittien vähyyden Diddyn pidätykseen, vaikka virallista yhteyttä ei ole vahvistettu.

– Pink ja Usher ovat tyhjentäneet X-tilinsä. Yhteensä 42 miljoonaa seuraajaa. Diddy on vankilassa. Ja he ovat peloissaan, eräs X-käyttäjä kommentoi.

Tämä ja muut vastaavat kommentit ovat levittäneet huhuja, jotka ovat saaneet entistä enemmän tuulta alleen sosiaalisessa mediassa.

Diddyn pidätys ja syytökset

Diddy pidätettiin New Yorkissa seksikauppaan ja kiristykseen liittyvien syytösten perusteella. Häntä syytetään siitä, että hän käytti valtaansa hyväkseen hyväksikäyttääkseen sekä naisuhreja että miespuolisia seksityöntekijöitä. Väitetyt rikokset ulottuvat aina vuoteen 2008 asti. Diddy on kiistänyt syyllisyytensä, mutta häntä vastaan nostetut syytteet voivat johtaa 15 vuoden vankeusrangaistukseen, jopa elinkautiseen.

Huolimatta spekulaatioista Usherin ja P!nkin toimien ympärillä, ei ole olemassa konkreettisia todisteita siitä, että heidän sosiaalisen median tilinsä muutokset liittyisivät suoraan Diddyn pidätykseen.

Lue myös: Sean ”Diddy” Combsin nousu ja tuho paljastetaan uudessa dokumenttisarjassa

Lähteet: Billboard, HotNewHipHop, The Express Tribune