Up North -laskettelufestivaali Rukalla laajenee – Kolme päivää huippuartisteja ja laskettelua

Turisti esiintyy Up North -festarilla. Up North -laskettelufestivaali Rukalla laajenee tänä vuonna kolmipäiväiseksi.
Up North järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa.
Julian Riikonen

Suosittu Up North -laskettelufestivaali Rukalla laajenee tänä vuonna kolmipäiväiseksi ja tarjoaa huikean yhdistelmän Suomen eturivin artisteja sekä vauhdikasta laskettelua. Luvassa on unohtumattomia hetkiä, Rail Jam -kisoja ja energisiä keikkoja talvisessa tunturimaisemassa.

Rukan upeissa tunturimaisemissa järjestettävä Up North -laskettelufestivaali laajenee tänä vuonna kolmipäiväiseksi. Kyseessä on jo neljättä kertaa järjestettävä tapahtuma, joka yhdistää talviurheilun ja musiikin ainutlaatuisella tavalla. Festivaali pidetään 7.–9. marraskuuta 2024, ja sen ohjelmistossa on kotimaisia huippuartisteja ja monipuolista laskettelua.

Festivaalin promoottori Tino Pirttioja kertoo, että vaikka tapahtuma pidetään pienellä alueella, sen ohjelmisto on iso ja energinen.

– Ohjelmisto on suurten festivaalien veroinen, ja esiintyjät takaavat korkean energiatason koko festivaalin ajan, Pirttioja kuvailee.

Talviurheilu on keskiössä festivaalilla, ja erityisesti Ruka Parkissa järjestettävä Rail Jam -kisa (entinen HotDogs & HandRails) kerää Suomen taitavimmat laskijat kilpailemaan näyttävistä temppusuorituksista. Perjantain ja lauantain kisat vetävät paikalle runsaan yleisön, ja tunnelmaa nostattavat tapahtuman DJ:t. Kisakatsomossa yleisöä hemmotellaan perinteisesti ilmaisilla hodareilla.

Tapahtuman musiikkipuolella nähdään nimekkäitä suomalaisia artisteja, kuten Lauri Haav, Etta, Melo ja Hugo. Lisäksi lavalle nousevat muun muassa Ares, Senya, Noto ja Mikael Laurent, kun taas DJ-puolella nähdään useita hahmoja, kuten Bremer, Sapphire ja Zeze. Up North on kasvanut yhdeksi Rukan talvikauden päätapahtumista, ja festivaali on myyty loppuun joka vuosi. Tänä vuonna lipuista on jo myyty yli 40 prosenttia.

Up North tarjoaa laskettelun ystäville ja musiikin fanittajille kolme päivää täynnä huippuviihdettä ja unohtumattomia hetkiä Rukan lumisissa maisemissa. Liput tapahtumaan voit hankkia Biletistä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Up North (@upnorthside) jakama julkaisu