”Ulkoo kokonainen, sisält rikki koko nainen” – Ares jatkaa tunteikkaalla linjalla

Ares istuu tuolillla kädet hupparin sisällä
Ares on levy-yhtiö Rähinä Recordsin uutta polvea.

Ares tekee uudella biisillä juuri sen, minkä hallitsee parhaiten. 

Ares julkaisi jälleen uuden singlen ja se kuulostaa todella hyvältä. Rähinälle vuosia sitten sainattu kreikkalaistaustainen on jo pitkään ollut yksi mielenkiintoisimmista uuden aallon nimistä ja tuntuu ihmeelliseltä, miksei suuri suosio ole jo osunut kohdalle?

Uusin biisi yhdistelee kaikkea sitä, missä artisti on hyvä. Kertosäkeessä kuullaan koukuttavat sanoitukset, jotka tulkitaan miellyttävän kuuloisella äänellä, rap-säkeistöt tarjoavat astetta machompaa soundia ja sanoitukset ovat täynnä tyylikästä leikittelyä.

Kappale kantaa nimeä Kokonainen ja Areksen viimeisimpien single-julkaisujen tapaan siinä neppaillaan ihmissuhteiden koukeroissa. Kertosäkeen koukku ”ulkoo kokonainen, sisält rikki koko nainen” tuntuu kaikessa yksinkertaisuudessaan välittävän paljon.

Uusi albumi onkin antanut odottaa itseään jo hyvän aikaa, sillä debyyttialbumi Skala näki päivänvalon jo 2021. Perinteinen toisen albumin kirous nostaakin kenties paineita, mutta tuore julkaisu ja edelliset singlet, kuten Ennallaan ja C’est la vie ounastelevat vuosisadan sydänsuru-albumia.

Kuuntele alta artistin tuore luomus, jonka tuotannosta vastaavat Danitello, MD$ ja Muge.