Tyler, the Creator maailmankiertueelle – erikoisvieraina Lil Yachty ja Paris Texas

Tyler vihreää taustaa vasten. Tyler, the Creator maailmankiertueelle.
Maailmankiertueella nähdään myös menestyksekäs rap-artisti Lil Yachty.
Tyler, the Creator

Tyler, the Creator suuntaa maailmankiertueelle uuden Chromakopia-albuminsa myötä. Kiertue kattaa Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Australian, ja liput tulevat myyntiin perjantaina 1. marraskuuta.

Yksi rap-maailman monipuolisimmista artisteista Tyler, the Creator on julkistanut vuoden 2025 maailmankiertueensa tulevan albuminsa Chromakopia tueksi. Albumi julkaistaan maanantaina 28. lokakuuta, ja kiertue kulkee nimellä Chromakopia: The World Tour. Kiertueen tuottaa AEG, ja sen erityisvieraina nähdään Lil Yachty ja Paris Texas.

Lue myös: Tyler, the Creator julkisti seitsemännen albuminsa ”Chromakopia”

Kiertue kattaa Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Australian

Tylerin maailmankiertueen aikana konsertteja järjestetään Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa vuoden 2025 aikana. Kiertueen Britannian osuus käynnistyy Birminghamin Utilita Arenalla 17. toukokuuta, minkä jälkeen Tyler esiintyy kahden illan ajan Lontoon The O2:ssa. Manchesterin Co-op Live ja Glasgow’n OVO Hydro täydentävät kiertueen Britannian osuuden, joka päättyy 30. toukokuuta.

Ensimmäinen maistiainen Chromakopia-albumista

Tylerin kiertuejulkaisun myötä artisti esitteli myös uuden aikakauden ensimmäisen singlen Noid, joka antaa esimakua Chromakopia-albumista. Kappaleessa käsitellään kuuluisuuden mukanaan tuomaa ahdistavaa vainoharhaisuutta, ja se sisältää näytteitä zambialaisen Ngozi Family -yhtyeen kappaleesta Nizakupanga Ngzo. Kappaleen psykedeelisessä musiikkivideossa nähdään myös näyttelijä Ayo Edebiri.

Kolmen vuoden odotus päättyy

Chromakopia on Tyler, The Creatorin ensimmäinen studioalbumi kolmeen vuoteen. Hänen edellinen albuminsa, Call Me If You Get Lost (2021), voitti Grammy-palkinnon, ja albumista julkaistiin viime vuonna laajennettu versio The Estate Sale, joka sisälsi kahdeksan lisäkappaletta. Uusi albumi ja siihen liittyvä maailmankiertue ovat herättäneet suurta kiinnostusta, ja liput tulevat myyntiin perjantaina 1. marraskuuta klo 10 paikallista aikaa.

Suomi ei valitettavasti keikkakalenteriin mahtunut, mutta keikat ylettyvät Norjaan asti lähimmillään. Kaikki keikkapaikat voit tsekkaa alla olevasta Instagram-postauksesta. Lisätietoja näet kiertueen verkkosivulta.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tyler, The Creator (@feliciathegoat) jakama julkaisu