Tyler, the Creator julkisti seitsemännen albuminsa ”Chromakopia”

Tyler, the Creator maski päässä. Tyler, the Creator julkisti uuden albuminsa "Chromakopia".
Tyler, the Creator julkaisi edellisen studioalbuminsa vuonna 2021.

Tyler, the Creator on julkistanut seitsemännen studioalbuminsa ”Chromakopia”. Räppäri ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että kaikki albumin kappaleet on kirjoitettu, tuotettu ja sovitettu hänen itsensä, Tyler Okonman, toimesta.

Räppäri ja tuottaja Tyler, the Creator on vahvistanut sosiaalisessa mediassa odotetun uutisen: hänen uusi albuminsa Chromakopia julkaistaan maanantaina 28. lokakuuta. Vain päivää aiemmin, 16. lokakuuta, hän herätti seuraajien kiinnostuksen mystisellä videoteaserilla, ja nyt hän on julkistanut albumin kannen sekä ilmoituksen levyn julkaisupäivästä. Julkistaessaan levyn kannen, Tyler paljasti myös, että kaikki albumin kappaleet on kirjoitettu, tuotettu ja sovitettu hänen itsensä, Tyler Okonman, toimesta.

Albumi on Tylerin seitsemäs studiolevy ja ensimmäinen sitten vuoden 2021 Call Me If You Get Lost -julkaisun, joka sai paljon kiitosta niin faneilta kuin kriitikoiltakin. Tylerin viimeisin julkaisu oli Call Me If You Get Lost: The Estate Sale -deluxe versio vuonna 2023.

Lue myös: Tyler the Creator debytoi valkokankaalla – mukana Timothée Chalamet ja Gwyneth Paltrow

Salaperäinen teaser nostatti odotuksia

Keskiviikkona 16. lokakuuta julkaistu teaser-video St. Chroma herätti laajaa keskustelua verkossa, kun Tyler nähtiin videolla johtamassa riviä naamioituneita henkilöitä kohti valtavaa rahtikonttia, johon oli spray-maalattu sana Chromakopia. Videon lopussa rahtikontti räjäytettiin näyttävästi. Nyt teaserin mysteeri alkaa avautua, kun Tyler on vahvistanut albumin nimen ja julkaisupäivän.

Lisätietoja levystä ja artistin fanituotteista voit tsekkaa Tyler, the Creatorin verkkosivuilta.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tyler, The Creator (@feliciathegoat) jakama julkaisu