Travis Scott ohitti Kanyen – lähenee Eminemiä kaikkien aikojen kuunnelluimpien joukossa

Travis Scott ohitti Kanyen – lähenee Eminemiä kaikkien aikojen kuunnelluimpien joukossa
Travis Scott julkaisi hetki sitten Days Before Rodeo -mixtapensa ensimmäistä kertaa Spotifyhin.

Travis Scott on noussut kolmanneksi kuunnelluimmaksi räppäriksi Spotifyssa, jättäen Kanye Westin taakseen. Scott lähenee Eminemiä ja Drakea kaikkien aikojen suoratoistotilastoissa.

Travis Scott on virallisesti noussut kolmanneksi kuunnelluimmaksi räppäriksi Spotifyssa, ohittaen Kanye Westin ja lähestyen Eminemiä sekä Drakea. Tämä saavutettiin Kworbin julkaiseman datan perusteella, joka kertoo Scottin keränneen huimat 49 miljardia kuuntelukertaa, jättäen Kanye Westin taakseen 48 miljardilla. Kuuntelulistauksen kärjessä pysyttelee edelleen Drake, jolla on valtavat 103 miljardia kuuntelua.

Days Before Rodeo kasvatti lukuja

Scottin nousua on vauhdittanut hänen aiemmin julkaisemansa mixtape Days Before Rodeo, joka debytoi Spotifyn valikoimassa kymmenen vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen. Uudelleenjulkaisu on herättänyt suurta kiinnostusta ja saattaa saavuttaa Billboard 200 -listan kärkipaikan myyntien nousun ansiosta. Lähteenä toimivan HipHopDX:n mukaan kyseinen mixtape on tällä hetkellä nousemassa Billboard-listan kärkeen, myytyään jo neljäntenä viikkona 130 000 yksikköä, joista 125 000 on puhtaita myyntejä.

Lue myös: Travis Scott julkaisi uudelleen Days Before Rodeo -mixtapen 10-vuotispäivän kunniaksi

Kansainvälinen menestys ja tulevaisuuden suunnitelmat

Travis Scottin menestys ei kuitenkaan rajoitu pelkästään musiikin suoratoistoon. Hänen viimeisin Etelä-Amerikan kiertueensa on osoittautunut valtavaksi menestykseksi ja laajentanut hänen globaalia vaikutustaan entisestään. La Flame -nimen takaa tunnettu artisti vihjaa jo tulevista julkaisuista, eikä hänen mukaan seuraava projekti ole kaukana.

Lue myös: Travis Scottin konsertissa Brasiliassa ”maanjäristys” – tärinät tuntuivat kuuden korttelin päässä

Mikäli Scott jatkaa samaa nousukiitoa, jää nähtäväksi, pystyykö hän haastamaan Eminemin ja nousemaan toiseksi kuunnelluimmaksi räppäriksi Spotifyssa.

Lähteet: HipHopDX, Kworb, RapTV

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön RapTV (@rap) jakama julkaisu