Travis Scott julkaisi uudelleen Days Before Rodeo -mixtapen 10-vuotispäivän kunniaksi

Travis Scott poseeraamassa kyykyssä.
Travis Scott juhlistaa uransa alkuhetkiä ja paljastaa harvinaista materiaalia 'Days Before Rodeo' -mixtapen uudelleenjulkaisun yhteydessä.
Sony Music

Yhdysvaltalaisräppäri Travis Scott juhlistaa uransa alkuaikoja julkaisemalla uudelleen klassikkonsa Days Before Rodeo suoratoistopalveluissa. Uudelleenjulkaisu sisältää myös harvinaista materiaalia, jota ei ole vielä aiemmin kuultu.

Houstonilainen räppäri Travis Scott on julkaissut uudelleen vuonna 2014 ilmestyneen Days Before Rodeo -mixtapensa juhlistaakseen sen 10-vuotispäivää. Alun perin ilmaiseksi julkaistu mixtape on nyt saatavilla suoratoistopalveluissa ensimmäistä kertaa. Uudelleenjulkaisuun on lisätty myös aiemmin julkaisemattomia bonuskappaleita, jotka vievät kuulijat takaisin aikaan ennen Scottin debyyttialbumia Rodeo.

Uudelleenjulkaisu suoratoistopalveluissa ja digitaalisessa deluxe-versiossa

Tänään, 23. elokuuta, Days Before Rodeo on virallisesti saapunut suoratoistopalveluihin, antaen faneille mahdollisuuden kuunnella tätä tärkeää osaa Scottin uran alkutaipaleelta. Mixtape sisältää muun muassa tunnetut kappaleet Don’t Play, jossa vierailevat Big Sean ja The 1975, sekä Mamacita, jossa mukana ovat Rich Homie Quan ja Young Thug. Muita vierailijoita levyllä ovat Migos ja Peewee Longway, ja tuottajina toimivat esimerkiksi Metro Boomin ja Lex Luger.

Niille, jotka haluavat enemmän kuin pelkän suoratoistoversion, Scott on julkaissut verkkosivustollaan digitaalisen deluxe-version, jossa on bonuskappaleita mixtapen alkuperäiseltä ajalta.

Fyysisiä versioita ja fanituotteita tarjolla

Mixtape on saatavilla myös fyysisenä versiona sekä vinyylinä että CD:nä. Lisäksi Travis Scottin verkkokaupassa on tarjolla erilaisia fanituotteita, kuten huppareita, T-paitoja ja lippiksiä. Erityisesti faneja houkuttelevat kolme erilaista boksisettiä, jotka sisältävät esimerkiksi vinyylilevyn ja muita eksklusiivisia tuotteita. Näiden tuotteiden toimitukset alkavat 2–3 viikon sisällä julkaisusta.

Muistoja uran alkuajoilta ja menestystarinaa

Julkaisun kunniaksi Travis Scott jakoi Instagramissa trailerin, joka vie fanit takaisin Days Before Rodeo -aikaan. Trailerissa nähdään klippejä Scottista studiolla Futuren ja Young Thugin kanssa sekä pätkiä hänen energisistä esiintymisistään, joissa hän surffaa yleisön joukossa.

Mixtape oli merkittävä askel Scottin uralla, toimiessaan johdantona hänen debyyttialbumilleen Rodeo, joka ilmestyi vuonna 2015. Sen jälkeen Scott on vakiinnuttanut asemansa yhtenä hiphop-maailman kirkkaimmista tähdistä. Hänen tuorein julkaisunsa, Utopia, ilmestyi heinäkuussa 2023 ja nousi heti Billboard 200 -listan kärkeen, vahvistaen hänen paikkansa huipulla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön flame (@travisscott) jakama julkaisu