Three 6 Mafian soundi hallitsee edelleen – Juicy J kertoo tienaavansa suurimman osan nykyrapista

Wiz Khalifa ja Juicy J pöydän äärellä. Three 6 Mafian soundi hallitsee edelleen.
Wiz Khalifa ja Juicy J olivat tärkeiden asioiden äärellä uusimman Two Ways About It -sarjan jaksossa.

Three 6 Mafian perustajajäsen Juicy J paljastaa, että lähes kaikki nykyajan rap-kappaleet hyödyntävät hänen tuotantoaan. Ikonisen yhtyeen perintö tuo hänelle yhä huomattavia tuloja, sillä hän hyväksyy päivittäin useita samplepyyntöjä uusilta artisteilta.

Legendaarinen rap-artisti ja tuottaja Juicy J väittää, että hän ansaitsee tuloja noin 90 prosentista nykyisin julkaistuista rap-kappaleista, kiitos Three 6 Mafian tuotannon jatkuvan samplauksen. Juicy J, oikealta nimeltään Jordan Houston, kertoi hiljattain SpringHill Companyn uudessa Two Ways About It -sarjassa Wiz Khalifan kanssa, että hän saa päivittäin jopa viidestä kuuteen näytepyyntöä nuoremmilta artisteilta, jotka haluavat käyttää hänen musiikkiaan omissa kappaleissaan.

– Uudet trendit ovat oikeastaan vanhoja trendejä, koska kaikki samplaavat Three 6 Mafiaa, Juicy J sanoi.

– Me aloitimme nämä trendit, joten olen jo mukana. Saan rahaa lähes jokaisesta kappaleesta, joka julkaistaan, kuten sanoin, 90 prosentista kaikista kappaleista.

Samplaaminen pitää Juicy J:n ajankohtaisena

Juicy J on kiitollinen siitä, että nuoremmat artistit edelleen arvostavat ja käyttävät hänen musiikkiaan.

– Se on siunaus. Rakastan sitä, kun ihmiset samplaavat. Hyväksyn jokaisen pyynnön. Jatkan vain sitä, mitä olen aina tehnyt, hän totesi.

Juicy J:n ja Three 6 Mafian musiikki on ollut merkittävässä roolissa monissa viime vuosikymmenen suurimmissa rap-hiteissä, kuten Draken No Friends In The Industry, Cardi B:n Bickenhead ja Rae Sremmurdin Powerglide. Three 6 Mafian vaikutus on niin suuri, että monet nykypäivän suurimmat artistit, kuten Metro Boomin, Travis Scott ja Migos, ovat omaksuneet heidän tyylinsä ja soundinsa.

Three 6 Mafia: Yksi kaikkien aikojen suurimmista rap-yhtyeistä?

Juicy J on aiemmin todennut, että Three 6 Mafia pitäisi laskea yhdeksi suurimmista rap-yhtyeistä, sillä heidän vaikutuksensa kuuluu selvästi uuden sukupolven artisteissa.

– En koe tarvetta mukautua uusiin trendeihin, koska kaikki musiikki kuulostaa vanhalta Three 6 Mafialta, mikä on minulle mieleen, hän sanoi.

Juicy J:n jatkuva suosio ja hänen musiikkinsa vaikutus näkyvät myös hänen tuoreimmassa albumissaan Ravelite Social Club, joka vie hänen soundiaan kohti sulavampaa ja jazzahtavampaa tyyliä osoittaen, että vaikka ajat muuttuvat, Three 6 Mafian perintö elää ja voi hyvin.

Alta voit katsoa Springhillin jakson, jossa Wiz Khalifa ja Juicy J keskustelevat henkeviä lähes 20 minuutin ajan keskenään.