The Gamen autoon murtauduttiin – 100 000 dollarin omaisuus varastettiin

The Game ottaa aurinkoa. The Gamen autoon murtauduttiin.
The Game jakoi äskettäin sosiaalisessa mediassa tiedon uudesta musiikista.

The Gamen autoon murtauduttiin Los Angelesissa keskiviikkona, ja varkaat veivät mukanaan luksustuotteita noin 100 000 dollarin arvosta.

Rap-artisti The Gamen autoon murtauduttiin keskiviikkona Los Angelesin San Fernando Valleyssa, ja hänen omaisuuttaan, arviolta 100 000 dollarin arvosta, varastettiin.

Poliisitiedon mukaan The Game, oikealta nimeltään Jayceon Terrell Taylor, jätti autonsa parkkiin, ja palatessaan huomasi sen joutuneen varkaiden kohteeksi. Varastettujen tavaroiden joukossa oli kalliita designer-laukkuja ja koruja.

Lue myös: Rap-artisti Lil Durk pidätettiin epäiltynä palkkamurhan tilaamisesta

Vartijat ottivat tilanteen haltuun, ja paikalle kutsuttiin Los Angelesin poliisilaitos, joka kirjasin tapahtuman raporttiin. Tällä hetkellä epäiltyjä ei ole pidätetty, eikä ole tiedossa tarkalleen, minkä merkkisestä autosta tavarat vietiin.

The Game on aiemminkin esitellyt autojaan sosiaalisessa mediassa. Elokuussa hän julkaisi Instagramissaan kuvia mustasta vintage-Chevroletista, jonka hän oli juuri saanut huollosta.

Varkaudesta huolimatta The Game jatkaa työskentelyään musiikin parissa. Räppäri työstää parhaillaan uutta studioalbumiaan, The Documentary 3:a, jonka on tarkoitus olla jatko-osa hänen menestyslevylleen The Documentary vuodelta 2005. Albumilta löytyvät mm. hittikappaleet How We Do ja Hate It Or Love It, jotka nostivat hänet kuuluisuuteen.

Viimeisin albumi, Drillmatic – Heart vs. Mind, julkaistiin elokuussa 2022. The Game jakoi myös äskettäin Instagramissa kuvan studiosta, vihjaten uuden musiikin olevan tulossa.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön The Game (@losangelesconfidential) jakama julkaisu

Lähteet: Daily Mail, TMZ