The Day Events Meripäivät – Kahden päivän festivaali Kotkan Meripäivien yhteydessä

Kaupallinen yhteistyö: The Day Events
The Day Events Meripäivät
Muutamassa vuodessa The Day Events Meripäivät -festivaali on kasvanut tuhansilla asiakkailla.

Heinäkuun lopulla Kotkan Satama Areena täyttyy huippuartistien esityksistä ja festivaalitunnelmasta, kun The Day Events Meripäivät 2024 tuo yhteen hiphopin, rapin, popin ja R&B:n ystävät. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa musiikkia kahdella lavalla, monipuolisia palveluja ja elämyksiä kaikenikäisille.

Kotkalainen tapahtumatiimi, The Day Events, järjestää kaksipäiväisen festivaalin Kotkan Meripäivien yhteydessä 26.-27.7.2024. Hiphop-, rap-, pop- ja R&B-musiikkiin keskittyvä tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta, ja tänä vuonna lavalle nousee peräti 22 ajankohtaista artistia.

The Day Events -tapahtumien taustalla

The Day Events perustettiin vuonna 2018, kun Santeri Bremer, Matias Mykkänen ja Severi Torkkeli havaitsivat, että Kotkan yöelämä kaipasi piristystä. Aluksi heidän ideansa keskittyi DJ-vetoisiin bileisiin, mutta suosion kasvaessa tapahtumat ovat laajentuneet kattamaan myös live-esiintymisiä ja festivaaleja.

– Kotkasta puuttui paikka, jossa pääsisi nauttimaan hiphopista ja rapista. Halusimme luoda tapahtumia, joissa viihtyisimme itsekin, The Day Eventsin perustaja Santeri Bremer kertoo.

Haasteista menestykseen

Alku ei ollut helppo, ja The Day Events -tiimi kohtasi monia haasteita, kuten oikeiden yhteistyökumppaneiden löytämisen ja tapahtumajärjestämisen oppimisen kantapään kautta.

– Kantapään kautta on opittu paljon, ja nykyään meillä on todella hyvät yhteistyökumppanit, The Day Eventsin toinen perustaja Matias Mykkänen toteaa.

Vaikeuksista huolimatta tiimi on onnistunut myymään lähes kaikki tapahtumansa loppuun.

KPC:n artistit esiintymässä täydelle Satama Areenalle.

Vuosien varrella kasvua ja kehitystä

The Day Eventsin tapahtumat ovat kehittyneet yhä ammattimaisemmiksi ja suuremmiksi. Esimerkiksi The Day Events Meripäivät -festivaali on kasvanut muutaman vuoden aikana huimasti.

– Vuonna 2019 meillä oli 2000 asiakasta ja 3 artistia, kun taas vuonna 2023 festivaalilla oli jo 7500 asiakasta ja 10 artistia, Bremer iloitsee.

Vuoden 2024 festivaalille odotetaan vähintään samanlaista yleisömäärää, ja tarjolla on 22 artistia kahdella lavalla.

The Day Events Meripäivät 2024 – Mitä odottaa?

Kotkan Satama Areenalla järjestettävä The Day Events Meripäivät 2024 tarjoaa laajan kattauksen ajankohtaisia artisteja. Perjantaina 26. heinäkuuta lavalle nousevat Gettomasa, Pehmoaino, Ahti, Fabe, Jambo & Band, Joe L, Kerza, Lilbro, Melo, Senya ja Shrty. Lauantaina 27. heinäkuuta esiintyvät Isac Elliot, Turisti, Ares, Hugo, Jami Faltin, Lyttä & Tohtori Getto, Röge, Shakkii, Sliki, Tuuli ja VJ. Lisäksi molempina päivinä DJ-settejä tarjoavat Ulrika, Vicky, Tboy, Bremer, Mygis, DJVVV ja Pauq.

Tapahtuma-alue on jaettu kahteen osaan: K18-anniskelualueeseen ja kaikille sallittuun alueeseen, joten festivaali tarjoaa elämyksiä kaikille ikäryhmille.

– Tänä vuonna meillä on ensimmäistä kertaa kaksi esiintymislavaa, joista toinen on sisätiloissa ja toinen ulkona. Tämä mahdollistaa kesäisten kelien nauttimisen tai sateen sattuessa sisälle siirtymisen, Mykkänen selventää.

Festivaalialueella on myös monipuoliset palvelut, kuten ruokaravintolat, anniskeluravintolat, artistien ja tapahtuman myyntipisteitä sekä aktiviteetteja ja DJ-musiikkia. Liput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä, ja ne kannattaa hankkia ajoissa, sillä tapahtumaan odotetaan ennätysyleisöä.

The Day Events -tuotantotiimi.

Tiimi tapahtumien takana

The Day Events -tiimin ydinryhmään kuuluvat Santeri Bremer, Matias Mykkänen, Severi Torkkeli, Roope Paukku, Iivari Jokipii, Joona Hauhia ja Julius Vilen. Jokaisella on omat tärkeät roolinsa tapahtumien järjestämisessä, kuten DJ:nä toimiminen, tapahtumatuottaminen ja graafinen suunnittelu.

– Tiimityö ja yhdessä tekeminen ovat menestyksemme avaimia, Bremer korostaa.

Tulevaisuuden tavoitteet

The Day Eventsin tavoitteena on jatkaa onnistuneiden tapahtumien tuottamista ja kasvattaa festivaalejaan vuosi vuodelta.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme ikimuistoisia elämyksiä ja kokemuksia, jotka houkuttelevat heidät takaisin vuosi toisensa jälkeen, Mykkänen kertoo.

Tulevaisuudessa he aikovat laajentaa genrevalikoimaansa ja mahdollisesti tuoda festivaaleille myös kansainvälisiä esiintyjiä.

Elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia

The Day Events Meripäivät 2024 tarjoaa festarikävijöille unohtumattoman kokemuksen huippuartistien ja monipuolisten palveluiden parissa.

– Haluamme jättää oman jälkemme Suomen tapahtumakenttään ja tehdä asiat omalla tavallamme, Bremer toteaa.

Liput kannattaa hankkia ajoissa, jotta varmistat paikkasi kesän kuumimmassa festivaalissa. Lisätietoja tapahtumasta ja lippujen ostamisesta löytyy Lippu.fi:stä.

Alta voit katsoa muutamat valitut palat menneistä bileistä, joita The Day Events on järjestänyt vuosien varrella.