Tekashi 6ix9ine solmi massiivisen levydiilin – tähtäimessä Meksikon valloitus

6ix9ine hönkii savua suustaan. Tekashi 6ix9ine solmi massiivisen levydiilin.
Tekashi 6ix9ine nähtiin Suomessa vuonna 2018 esiintymässä Tampereen Blockfesteillä.
6ix9ine

Tekashi 6ix9ine solmi massiivisen levydiilin Kartel Musicin kanssa, jonka arvo on yli kuusi miljoonaa dollaria. Sopimus vie räppärin meksikolaisille markkinoille uuden albumin ja kiertueen myötä, ja samalla hän tähtää uuden suunnan uralleen.

Kontroversiaalinen rap-artisti Tekashi 6ix9ine on allekirjoittanut yli kuuden miljoonan dollarin arvoisen levytyssopimuksen Kartel Musicin kanssa. Sopimus sisältää uuden albumin meksikolaisten artistien kanssa sekä kiertueen Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Keski- ja Etelä-Amerikassa.

Lue myös: Diddyn äiti puolustaa poikaansa – ”Hän ei ole se hirviö, joksi he ovat hänet maalanneet”

Uusi albumi ja kiertuesuunnitelmat

TMZ:n hankkimien sopimusasiakirjojen mukaan Tekashi saa miljoona dollaria kymmenen kappaleen albumista, joka sisältää yhteistyötä meksikolaisten alueellisten artistien kanssa. Lisäksi hän ansaitsee 250 000 dollaria jokaisesta kiertueen konsertista, mikä voi nostaa hänen tulonsa yli kuuteen miljoonaan dollariin.

Artisti kertoi Miamissa valokuvaajalle odottavansa innolla yhteistyötä Kartel Musicin kanssa ja suunnittelevansa ”valloittaa Meksikon”.

Sopimuksen ehdot ja taloudelliset velvoitteet

Sopimuksen ehtojen mukaan Tekashi sitoutuu pysymään erossa laillisista ongelmista ja välttämään konflikteja digitaalisilla alustoilla. Tämä on merkittävää, sillä hänellä on ollut aiemmin oikeudellisia haasteita, jotka ovat vaikuttaneet hänen uraansa.

TMZ raportoi myös, että osa hänen tuloistaan menee verovelkojen maksamiseen. Vaikka tarkkaa summaa ei tiedetä, liittovaltion viranomaiset takavarikoivat huhtikuussa hänen Floridan asunnostaan ajoneuvoja ja muuta omaisuutta.

Julkinen reaktio ja tulevaisuuden näkymät

Brooklynista kotoisin oleva artisti jakoi Instagramissa kuvakaappauksen uutisesta uudesta sopimuksestaan, kirjoittaen: ”Jeesus on kuningas, rakastan teitä”. Tämä saattaa viitata hänen pyrkimykseensä aloittaa uusi luku elämässään.

Vaikka sopimus tarjoaa Tekashille merkittävän taloudellisen mahdollisuuden, hänen on nyt osoitettava kykynsä pysyä poissa ongelmista ja keskittyä musiikkiin.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!