Suomalaistuottajat Drake-kappaleen takana – Fountain Productions jatkaa menestystään

MD$, Drake ja Danitello. Suomalaistuottajat Drake-kappaleen takana.
MD$ ja Danitello ovat kahden peräkkäisen Grammy-ehdokkuuden jälkeen tuottaneet nyt kappaleen, jolla vierailee Drake.

Fountain Productions -tuottajakollektiivin tuottajat MD$ ja Danitello olivat mukana tuottamassa biisiä, jolla vierailee Drake.

Suomalaistuottajat MD$ (Santeri Kauppinen) ja Danitello (Daniel Okas) ovat viime vuosien mittaan saaneet tuotantojaan laajalti ulkomaan markkinoille. Kaksikon kädenjälki on huomioitu jo kahtena vuonna peräkkäin Grammy-ehdokkuuksilla heidän oltua mukana tuottamassa nigerialaisartisti Burna Boyn tuotantoa.

Nyt samat nimet löytyvät meksikolaisen laulaja Chino Pacasin albumilta. MD$ ja Danitello olivat mukana tuottamassa levyn biisiä Modo Capone, jolla vierailee yksi maailman suurimmista artisteista – Drake.

Vasta 18-vuotias Pacas tuli maailmalle tutuksi viime vuonna julkaistulla debyyttisinglellään El Gordo Trae El Mando, joka nousi Billboardin Hot 100-listalle.

Lue myös: J. Cole avaa päätöstään vetäytyä Drake–Kendrick Lamar -konfliktista uudella kappaleellaan

Tavoitteena ulkomaat

Kaksikon tuotannon päätyminen Draken tähdittämälle biisille ei kuitenkaan tullut täysin yllätyksenä. Okas nimittäin sai viime vuonna soiton Kauppiselta kesken Taakka-podcastin, jossa Kauppinen kertoi ”Drake-voksujen olevan mailissa”.

Okaksen ja Kauppisen edustama Fountain Productions -tuottajakollektiivi on jo pitkään tähdännyt ulkomaan markkinoille. Päätyminen Draken kanssa samalle biisille on kaksikolle suuren unelman toteutuminen.

– Valehtelisin jos väittäisin, että tuottaminen Drakelle ei olis mun urallisissa unelmissa top 3:ssa. Nyt voi vetää taas yhden ruksin tavotelistan ruutuun, Okas tiivistää.

– Näitä suhteita ei saa rahalla tai diilejä sainaamalla. On ollut pitkä tie rakentaa oma ura ja Fountain tähän pisteeseen, jossa me nyt ollaan. Uskon Fountainin olevan tällä hetkellä ainut talo Suomessa, joka mahdollistaa tämänkaltaiset duunit maailmantähtien kanssa. Danitello on täydellinen esimerkki siitä, miten ovien auettua tilanteista otetaan kaikki hyöty irti, kollektiviin luotsaaja ja perustaja Kauppinen jatkaa.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön MD$ (@mdskillinit) jakama julkaisu