Snoop Dogg vihjailee kiertueesta Dr. Dren kanssa – uusi albumi julkaistaan pian!

Snoop Dogg ja Dr. Dre istuvat haastattelun äärellä. Snoop Dogg vihjailee kiertueesta Dr. Dren kanssa.
Uuden yhteistyöprojektinsa lisäksi kaksikko on myös julkistanut hiljattain Gin & Juice -juomamerkkinsä.
Complex

Snoop Dogg vihjailee kiertueesta Dr. Dren kanssa uuden Missionary-albumin tueksi. Kaksikko palaa yhteen 31 vuoden jälkeen, ja albumi on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna.

Hiphopin legendat Snoop Dogg ja Dr. Dre valmistautuvat jälleen yhteistyöhön uuden albumin parissa, jonka nimi on Missionary. Albumin on määrä ilmestyä marraskuussa 2024, ja se juhlistaa kaksikon edellistä yhteisprojektia Doggystyle, joka julkaistiin 31 vuotta sitten vuonna 1993. Nyt Snoop vihjailee myös mahdollisesta kiertueesta, joka tukisi tulevaa albumia.

Lue myös: Dr. Dreltä ja Snoop Doggilta tulossa yhteislevy – yllätysartistina mukana Sting

Uusi albumi rakenteilla

Snoop Dogg paljasti Missionary-projektin ensimmäistä kertaa Stephen A. Smithin Know Mercy -podcastissa vuonna 2022.

– Olemme työskennelleet tämän albumin parissa viimeiset kaksi kuukautta. Se on Dr. Dren tuottama, ja kyseessä on 30-vuotisjuhla Doggystylelle. Albumin nimi on Missionary, Snoop kertoi.

Albumin julkaisu on ajoitettu marraskuulle 2024, ja Dr. Dre on kertonut haastattelussa, että he pyrkivät saamaan projektin valmiiksi syyskuun alkuun mennessä, jotta albumi ehtisi ajoitettuun julkaisupäivään.

– Halusin albumille 14 kappaletta, mutta Snoop haluaa 16. Olemme nyt sekoittaneet 11 kappaletta, Dr. Dre kertoi Entertainment Tonightille.

Kiertue suunnitteilla?

Vaikka Missionary-albumin tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä virallisesti vahvistettu, Forbes-lehti julkaisi syyskuun lopussa artikkelin, jossa mainittiin mahdollinen kiertue albumin tueksi vuonna 2025. Snoop Dogg ei kuitenkaan suoraan vahvistanut asiaa.

Snoop Dogg on kuitenkin ilmaissut, kuinka merkittävä osa musiikki on hänen elämäänsä.

– Musiikki on perusta, josta olen lähtöisin. Se on juureni, enkä voi koskaan paeta sitä, hän kertoi Forbesille.

Huippuvieraita mukana

Missionary-albumilla tullaan kuulemaan myös nimekkäitä vierailijoita. Dr. Dre on vihjannut, että Sting on mukana yhdellä albumin kappaleista.

– Albumilla on uskomaton joukko artisteja. En olisi ehkä saanut vielä kertoa tästä, Dr. Dre paljasti varovasti.

Vaikka tarkempia tietoja albumin vierailijoista ei ole julkistettu, Dr. Dre on vahvistanut tuottaneensa koko albumin, vaikka hänen omaa ääntään kuullaan vain yhdessä kappaleessa.

Alta voit katsoa vielä Snoopin ja Dren Complexin haastattelun, jossa he myös puhuvat uudesta Gin & Juice -juomamerkistään.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!