Snoop Dogg otti säämiehen roolin: ”Blunttia säätä ja pilvistä tunnelmaa”

Snoop Dogg sääkartan edessä. Snoop Dogg otti säämiehen roolin.
Snoop Dogg on viime aikoina toiminut kirjeenvaihtajana olympialaisissa, valmentajana The Voice -ohjelmassa ja nyt myös lahjakkaana sääennustajana.
Today

Snoop Dogg otti säämiehen roolin Today-ohjelmassa 17. lokakuuta, kun hän astui Al Rokerin tilalle ja esitti huumorintäyteisen, kannabisteemaisen säätiedotuksen. Snoopin omaperäinen tyyli ja hauskat viittaukset erilaisiin Yhdysvaltojen kaupunkeihin saivat sekä katsojat että Rokerin nauramaan.

Yhdysvaltalaisen Today-uutisohjelman jaksossa torstaina 17. lokakuuta nähtiin poikkeuksellinen hetki, kun yksi maailman tunnetuimmista hiphop-artisteista, Snoop Dogg, astui sääennustajan saappaisiin. Vieraillessaan suositussa Today-ohjelmassa Snoop otti hetkeksi haltuunsa Al Rokerin säännöllisen sääennustuksen, tuoden mukanaan oman ainutlaatuisen tyylinsä, joka ei jättänyt katsojia kylmäksi.

Lue myös: Snoop Doggin murhasyyte vuodelta 1993 piilotettiin – rikosrekisteri sinetöitiin

Hauskaa ja kannabisteemaista säätiedotusta

Snoop Dogg aloitti ennustuksensa omintakeisella otteellaan, ja hänen sääennustuksensa sisälsi viittauksia kaupunkeihin, jotka sopivat täydellisesti hänen tunnettuun kannabiksen ystävyyteensä. Esimerkiksi Pottsville, Pennsylvania; Blunt, South Dakota ja Weed, California saivat erityishuomiota. Snoopin säätiedotuksessa lämpötilat eivät olleet ainoastaan lämpimiä, vaan myös huumorintäyteisiä, kun hän kommentoi esimerkiksi 84 asteen lämpöä Bluntissa, Etelä-Dakotassa: ”Paras sää, kuuma ja kostea ulkona”.

Today-ohjelman pitkäaikainen säämies Al Roker ei pystynyt pidättelemään nauruaan Snoopin vedettyä ”pilvistä” teemaa läpi koko sääennustuksen. NBC News kuvasi segmenttiä yhdeksi hauskimmista sääennustuksista, mitä ohjelmassa on koskaan nähty.

– Tämä on yksi parhaista säätiedotuksista, joita olemme nähneet Today-ohjelmassa, luki ohjelman Instagram-julkaisussa.

Fanit hurmaantuivat: ”Kansallinen aarre”

Snoopin säätiedotus sai myös valtavan suosion fanien keskuudessa. Today-ohjelman Instagramissa yksi katsoja kommentoi Snoop Doggia ”kansalliseksi aarteeksi,” ja toinen teki sanaleikin: ”Rakastan Snoopin säätiedotusta, kun hän on ’bluntti’ siinä!”. Katsojat myös kehuivat hänen kykyään pitää tunnelma korkealla, vaikka lämpötilat saattaisivat laskea.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

Lähteet: NBC News, Today