Sexmanen biisillä vierailee tuttu ääni – artisti valmistautuu neljänteen albumiin

Sexmane ja Tomi Saario. Sexmanen biisillä vierailee tuttu ääni.
Tomi Saario vieraili Sexmanen Hulluus saa mut huutamaan -biisillä aiemmin tänä vuonna.
Janita Autio

Sexmanen uusi biisi muistuttaa siitä, että kaikki siistit tyypit ovat sisältä vähän rikki.

Sexmanen tahti on ollut tänäkin vuonna kova. Kaiken kaikkiaan artistia on kuultu kymmenellä biisillä, joiden lisäksi merkittäviä keikkoja on kertynyt useita. Vuosi alkoi esiintymisellä Uuden Musiikin Kilpailussa, jota seurasi jäähallikeikka. Myös kesän keikkakalenteri näytti kiireiseltä.

Lue myös: Mirella julkaisee debyyttialbuminsa ja suuntaa jättikiertueelle

Perjantaina julkaistu single Riittämätön kuitenkin raottaa kulissia. Vaikka artistilla menee sanoitusten mukaan lujaa elämän jokaisella osa-alueella, on fiilis silti välillä riittämätön. Tämän tunteen taltioi kertosäkeeseen myös Hulluus saa mut huutamaan –singlellä kuultu Tomi Saario.

Sexmane puolestaan vastaa biisin verseistä, jotka ovat artistin parasta antia pitkään aikaan. Tarinankerronta nappaa mukaansa ja muistuttaa kuulijaa siitä, kuinka kaikki siistit tyypit ovat sisältä vähän rikki. Tunnelmaltaan se jatkaa siitä, mihin kaksikko jäi edellisellä yhteisellä biisillään.

Sony Music Suomi kertoo tiedotteessaan, että artisti viimeistelee parhaillaan neljättä albumiaan. Jäähallikeikalla artisti paljasti sen nimeksi tulevan Sanansaattaja.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!