Sean ”Diddy” Combs palasi someen ensipostauksellaan pidätyksensä jälkeen

Sean "Diddy" Combs valkoinen puku päällä. Sean "Diddy" Combs palasi someen.
Sean "Diddy" Combs pidätettiin tasan kuukausi sitten.
Cannes Lions Learnings

Sean ”Diddy” Combs palasi someen ensimmäistä kertaa pidätyksensä jälkeen juhlistaakseen nuorimman tyttärensä kaksivuotissyntymäpäivää.

Sean ”Diddy” Combs rikkoi sosiaalisen median hiljaisuutensa tiistaina 15. lokakuuta, kun hän julkaisi muun muassa Instagramissa koskettavan viestin juhlistaakseen tyttärensä Love Sean Combsin syntymäpäivää. Love täytti kaksi vuotta, ja Diddy jakoi tilillään kuvasarjan, jossa näkyy isä ja tytär viettämässä aikaa muun muassa rannalla ja nauttimassa kakkua.

– Happy Birthday to you! Happy Birthday to you! Happy Birthday baby Love! Happy Birthday to you!! Happy Birthday @loveseancombs daddy loves you, Diddyn postauksessa luki.

Kommentointimahdollisuus postauksessa oli kuitenkin kytketty pois päältä, eikä ole varmaa, miten päivitys päätyi Diddyn tilille, sillä hän on tällä hetkellä vankilassa.

Lue myös: Sean ”Diddy” Combsin oikeudenkäynti käynnistyy toukokuussa – pysyy vangittuna siihen asti

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön LOVE (@diddy) jakama julkaisu

Pidätyksen taustalla vakavat syytteet

Diddy pidätettiin tasan kuukausi sitten, 16. syyskuuta, New Yorkissa vakavien syytteiden, kuten liittovaltion kiristyksen ja ihmiskaupan, vuoksi. Hän on kiistänyt syytteet ja hänen asianajajansa Marc Agnifilo on vakuuttanut, että hänen asiakkaansa on syytön. Diddyn oikeudenkäynnin on määrä alkaa vasta toukokuussa 2025, ja tähän saakka hänet on pidetty vangittuna ilman mahdollisuutta takaukseen.

Viime viikolla Diddyn lakitiimi teki oikeudelle vaatimuksen, jossa pyydettiin tutkimaan, onko liittovaltion viranomaiset vuotaneet oikeudenkäynnin todistusaineistoa medialle. Erityisesti huolta on herättänyt valvontavideon vuotaminen, jossa Diddy nähdään väitetysti pahoinpitelevän silloista tyttöystäväänsä Cassieta Los Angelesin hotellissa vuonna 2016.

Tilanne Diddyn ympärillä on pysynyt kireänä, mutta hänen paluunsa Instagramiin osoittaa, että perhe ja tyttären juhlistaminen ovat hänelle edelleen tärkeitä, vaikka hän viettääkin merkkipäivää vankilan muurien takana.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!