Sean ”Diddy” Combs kieltäytyy vankilaruuasta – pelkää myrkytystä

Larry Levine ja Diddy. Sean "Diddy" Combs kieltäytyy vankilaruuasta – pelkää myrkytystä.
Entinen MDC-vanki Larry Levine kertoi NewsNationille, että Sean "Diddy" Combs on erittäin vainoharhainen ja pelkää ruokansa myrkyttämistä.
Larry Levine & Reckless Dream Photography

Sean ”Diddy” Combs kieltäytyy vankilaruuasta Brooklynin Metropolitan Detention Centerissä, koska hän pelkää tulevansa myrkytetyksi. Entinen vanki Larry Levine kertoo, että Diddyn paranoian ja turvattomuuden tunteen uskotaan kasvavan päivä päivältä.

Sean ”Diddy” Combsin tilanne Brooklynin Metropolitan Detention Centerissä näyttää käyvän yhä vaikeammaksi. Uusimpien raporttien mukaan Diddy kieltäytyy edelleen syömästä vankilan tarjoamaa ruokaa, koska hän pelkää tulevansa myrkytetyksi. Pelko on johtanut siihen, että hän on mahdollisesti lopettanut ruokailun kokonaan, mikä on herättänyt huolta hänen turvallisuudestaan ja terveydestään.

Lue myös: Diddy vitsailee naisista Conan O’Brienin haastattelussa – Vanha video herättää kohua syytösten keskellä

Paranoia ja turvattomuuden tunne kasvavat

Entinen vanki Larry Levine on tuonut esille Diddyn kasvavan paranoian vankilassa. Hän kertoi News Nation -kanavalle, että Diddy on ”todella, todella peloissaan” ja uskoo, että hänen henkensä on vaarassa. Levine väittää, että vankilan olosuhteet mahdollistavat ruoan tahallisen saastuttamisen, jos joku lahjoisi henkilökunnan.

– Jos joku saisi yhden vartijoista puolelleen, tämä voisi tapahtua. He eivät tienaa paljoa, ja Diddyllä on vihollisia, joilla on varaa maksaa suuria summia, Levine kuvaili tilannetta.

Levine ei ole ainoa, joka näkee Combsin tilanteen vaarallisena. Entinen Metropolitan Detention Centerin johtaja Cameron Lindsay on kommentoinut, että niin tunnettu henkilö kuin Diddy voi helposti olla kohteena vankilassa, ja hänen surmaamistaan voitaisiin pitää ”kunnianosoituksena” muiden vankien keskuudessa.

Lue myös: Usher ja P!nk tyhjensivät X-tilinsä – liittyykö mystinen katoaminen Diddyn pidätykseen?

Ruokakielto ja mahdolliset syyt

Vaikka myrkytyspelko on yksi mahdollinen syy Diddyn ruokakieltoon, Levine huomautti myös, että Brooklynin vankilan ruoan laatu on tunnetusti huono.

– Ruoka on täynnä hiilihydraatteja ja todella mautonta. Siinä on usein hometta, ja se tarjoillaan kylmänä, Levine kertoi News Nationille. Hän arvioi myös, että Diddy saattaa olla jopa sairastunut vankilan ruoasta, mikä voisi selittää hänen haluttomuutensa syödä.

Lisäksi Diddyn kieltäytyminen ruoasta voisi olla myös eräänlainen nälkälakko tai vastalause vankilan huonoille olosuhteille. Levine kertoi, että Combs on ollut yhteydessä perheeseensä, dieettiasiantuntijaan, asianajajaansa sekä ministeriin ollessaan vankilassa.

Lähteet: HotNewHipHop, NewsNation