Rosvo vaihtoi levy-yhtiötä ja julkaisi uuden biisin: ”Kuka sano sulle gangsterit ei tanssi?”

Rosvo kesäniityllä farkkutakki ja pipo päällä
Rosvo oli yksi ensimmäisistä, jotka toivat michigan-räppityyliä Suomeen.

Viime vuonna Bilbo EP:n yhdessä NCO:n kanssa julkaissut artisti on palannut soolojulkaisujen pariin.

Rosvo julkaisi perjantaina ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Alun perin Mauno Gang -kollektiivista tuttu artisti sainasi Eevil Stöön Katakombi Recordsin rosteriin 2021, mutta uuden julkaisun yhteydessä vaihtui myös levy-yhtiö. Rosvon musiikkia julkaisee jatkossa VEU, jonka artistien musiikin jakelusta vastaa Warner Music Suomi.

Uusi biisi kantaa nimeä Tanssi ja Rosvolle tyypilliseen tapaan siinä liikutaan ei-vakavissa aiheissa. Biisillä fiilistellään muun muassa palkkapäivää ja todetaan, että gangsteritkin voivat tanssia. Rosvo tekee biisillä juuri sen, minkä parhaiten osaa eli viihdyttää hauskoilla punch lineilla. Todellinen näytös punch line -räpistä kuultiin viime vuonna, kun artisti julkaisi Bilbo-EP:n yhdessä NCO:n kanssa.

Yhteis-EP:n lisäksi Rosvo on julkaissut myös kaksi albumia ja soolo-EP:n. Katalogia on siis vuosien aikana kertynyt, vaikka välissä oli hienoinen tauko.

Alta pääset katsomaan Andun kuvaaman Tanssi-musiikkivideon. Biitistä vastaa puolestaan muun muassa Jami Faltinille tuottanut Sam!.