Roope Salminen & Koirat -hitit uusiksi Vain elämää -kaudella – kuuntele yllättävät versiot!

Roope Salminen & Koirat -hitit uusiksi Vain elämää -kaudella
Kaiku Entertainment

Vain elämää -sarjan tuoreimmat versioinnit tuovat yllättäviä tulkintoja, kun artistit laittavat Roope Salminen & Koirat -hitit uusiksi. Hanna Pakarinen, Ilta ja Popeda antavat tutuille kappaleille uuden ilmeen, jotka ovat nyt kuunneltavissa Spotifyssa.

Tämän perjantain uudet Vain elämää -kappaleet ovat saapuneet Spotifyhin, ja tällä kertaa artistit ovat tarttuneet Roope Salminen & Koirat -yhtyeen tunnetuimpiin hitteihin. Luvassa on jälleen tunteiden täyteinen kattaus, yllätyksiä ja ikonisia esityksiä, joita ei kannata jättää väliin.

Lue myös: Vain elämää -ohjelman 15. kausi käynnistyi – Costello Hautamäen päivä täynnä Popedan klassikoita

Ensimmäisenä estradille astui Hanna Pakarinen, joka antoi rohkean uuden ilmeen Karavaani-kappaleelle, joka tunnetaan myös Suomen jääkiekkomaajoukkueen kisabiisinä. Pakarisen versio henkii vahvaa uhoa, ja kappale on saanut erityistä maustetta Savon murteesta.

Ilta tuo oman pirskahtelevan tulkintansa Roopen, Koirien ja Ellinooran yhteisestä kappaleesta Tanssi se ulos, jonka hän on nimennyt uudelleen Laula se ulos. Iltan versio edustaa puhdasta poppia ja tarjoaa kevyen ja iloisen fiiliksen, joka varmasti jää soimaan kuulijoiden päähän.

Illan suurin yllätys koettiin, kun lavalle astui Popeda-yhtye Costellon johdolla esittäen energisen Madafakin darra -kappaleen. Popedan rosoinen rock-meininki sytyttää yleisön ja nostaa tunnelman kattoon.

Uudet versiot ovat nyt kuunneltavissa Spotifyssa.

Lue myös: Uudet Vain elämää -kappaleet julki – rockia, räppiä ja diskotunnelmaa