Röge julkaisi viimeisen rakkauslaulunsa – Avaus ”Montreal” mixtapelle

Rögen tulevalta Montreal-mixtapelta on luvassa yhteensä kaksi singlejulkaisua ennen koko mixtapen ilmestymistä.

Vahvasti kotimaisella räppikentällä edukseen erottuva Röge jatkaa vakuuttavaa musiikkivuottaan uudella singlellään. Kappale on osa Montreal-mixtapea, joka edustaa olympiatrilogian toista osaa.

Suomen räppiskeneen vahvasti juurtunut Röge jatkaa vaikuttavaa musiikkivuottaan tuomalla kuulijoille uuden singlensä Sä tiiät mitä mä meinaan, joka julkaistiin perjantaina, 30. elokuuta. Tuore octnin tuottama julkaisu on ensimmäinen irrotus hänen tulevalta mixtapeltaan nimeltä Montreal, joka kuuluu olympiatrilogiaan.

Rakkauden jäähyväiset

Röge itse kuvailee uutta singleään viimeiseksi rakkauslaulukseen, sillä hän kertoo löytäneensä rakkauden. Kappaleen lyriikoissa taitavasti riimittelevä artisti purkaa tunteitaan ikävästä ja ihastumisen tunteesta, samalla kietoen ne leikkisään ja kekseliääseen sanoittamiseen, josta hänet tunnetaan.

Röge tunnetaan kyvystään yhdistää arjen kielellisiä ilmauksia ja syvällistä sanomaa, mikä tekee hänen musiikistaan helposti lähestyttävää mutta samalla ajatuksia herättävää. Hänen uusin julkaisu on tästä täydellinen esimerkki.

Olympiatrilogian toinen osa

Montreal-mixtape julkaistaan kokonaisuudessaan perjantaina, 27. syyskuuta, ja sitä ennen kuuntelijat saavat nauttia kahdesta singlejulkaisusta. Uusi single antaa esimakua siitä, mitä on odotettavissa, kun Röge sukeltaa syvemmälle tunteiden ja ihmissuhteiden monimutkaisuuteen. Ensimmäinen osa, München-mixtape, sai paljon kiitosta ja herätti odotuksia jatkosta. Tuleva Montreal-mixtape jatkaa tätä tarinaa, syventäen entisestään artistin persoonallista ääntä ja tyyliä.

Montreal-mixtapelta on luvassa yhteensä kaksi singlejulkaisua ennen koko mixtapen ilmestymistä, ja perjantaina julkaistu Sä tiiät mitä mä meinaan toimii näistä ensimmäisenä. Kappale antaa esimakua siitä, mitä tuleman pitää, ja herättää mielenkiinnon kuulla, kuinka Röge jatkaa trilogiansa tarinaa.

Vuosi täynnä uusia julkaisuja ja keikkoja

Rögen julkaisutahti on ollut tänä vuonna huimaava, mikä kertoo artistin omistautumisesta musiikilleen. Cooper EP, Karmea Antoni -mixtapen sekä trilogian ensimmäisen osan, München-mixtapen jälkeen Röge on jatkuvasti työskennellyt uuden musiikin parissa, joten lisää on tulossa.

Kotkasta tuleva artisti ei ole ainoastaan ollut kiireinen studiossa – hän on myös nähty lavalla useilla merkittävillä keikoilla ympäri Suomea. Kesän aikana hän vakuutti yleisönsä esimerkiksi Blockfesteillä ja Kotkan Meripäivillä, sekä lukuisilla klubikeikoillaan.

Katse tulevaisuuteen

Rögen ura on vasta alkutaipaleella, vaikka hän on jo saavuttanut paljon lyhyessä ajassa. Montreal-mixtapen julkaisun lähestyessä odotukset ovat korkealla, sillä jokainen uusi projekti on rakentanut odotusta siitä, mihin suuntaan hän seuraavaksi vie musiikkiaan.

Uuden singlen ja ensimmäisen irroituksen tulevalta mixtapelta pääset kuuntelemaan alta.