Rihanna yllätti: DM-pyyntö nosti nousevan R&B-artistin valokeilaan

Zyah Belle poseeraa kameraa kohti. Rihanna yllätti: DM-pyyntö nosti nousevan R&B-artistin valokeilaan.
Zyah Belle tekee artistiuransa lisäksi dj-keikkoja.
Zyah Belle

Rihanna yllätti nousevan R&B-artistin Zyah Bellen, kun hän lähetti tälle suoran viestin Instagramissa pyytäen julkaisemaan uuden kappaleen. Tuo kappale, ”LYIN”, julkaistiin viime perjantaina, ja se käsittelee petollista rakkauden kohdetta, jonka valheet ovat paljastuneet.

Rihanna tunnetaan nykyisin erityisesti Fenty Beauty -imperiumistaan, mutta hänen rakkautensa musiikkiin ei ole kadonnut minnekään. Vastikään laulaja yllätti nousevan R&B-artistin, Zyah Bellen, lähettämällä tälle suoran viestin Instagramissa ja kehottamalla julkaisemaan kappaleen, jota hän oli kuunnellut. Tuo kappale on nyt julkaistu ja kantaa nimeä LYIN.

Lue myös: Tiesitkö tätä Rihannan vanhasta hittikappaleesta? Piilotettuja viittauksia 80-luvun musiikkiin

”Rihanna DM:ssäni”

Zyah Belle jakoi yllättävän hetkensä TikTokissa, missä hän kertoi Rihannan lähestyneen häntä suoraan.

– Tämä on todellakin uutinen. Et usko, kuka on DM:ssäni, Belle aloitti innostuneena videollaan.

– Bad Gal Riri. Rihanna. Tämä ei ole vitsi. Rihanna lähetti minulle viestin.

Belle jakoi myös kuvakaappauksen heidän viestinvaihdostaan.

– Tulin vain muistuttamaan, että julkaiset tämän, jos et ole vielä julkaissut! Ja jos olet, kerro kappaleen nimi, niin voin pistää sen toistoon, Rihanna sanoi.

@zyahbelle RIHANNA MESSAGED ME ON INSTAGRAM WTF 🤯 @Rihanna ♬ LYIN – Zyah Belle

Kappale julkaistiin pyynnöstä

Zyah kertoi TikTok-videollaan reaktiostaan Rihannan viestiin.

– Menetin järkeni. Sanoin,”Sisko, älä tee minulle tätä lauantaina.” Sitten kysyin häneltä luvan: ”Saanko julkaista tämän?” Koska hän on niin hienotunteinen ja tarkkaavainen… Rihanna kuuntelee musiikkiani, miksi sinä et kuuntelisi?

Bellen lupa julkaista viestinvaihto sai lisäpontta, kun hän lopulta julkaisi LYIN-kappaleen perjantaina 16. lokakuuta. Kappale on suunnattu hänen rakkaudenkohteelleen, joka on ollut epäluotettava ja valehdellut useita kertoja.

Rihannan viesti nosti Zyah Bellen laajempaan valokeilaan, ja moni ihmettelee, mikä nousevan artistin seuraava askel on. Samaan aikaan Rihannan oma musiikkituotanto on ollut tauolla, mutta hänen kiinnostuksensa uusia ääniä kohtaan osoittaa, että hän pysyy mukana musiikkimaailman tapahtumissa – vaikka tällä hetkellä keskittyykin Fenty-imperiuminsa johtamiseen.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!