Rihanna ja Diesel julkaisivat eksklusiivisen yhteistyömalliston

Rihanna pukeutuneena Dieselin vaatteisiin. Rihanna ja Diesel julkaisivat eksklusiivisen yhteistyömalliston.
Mallisto yhdistää Rihannan itsevarman kehopositiivisuuden ja Dieselin tunnistettavan visuaalisen tyylin saumattomasti yhteen.
Savage x Fenty x Diesel

Rihanna ja Diesel ovat yhdistäneet voimansa ensimmäistä kertaa, tuoden markkinoille rohkean Savage x Fenty x Diesel -malliston. Rajoitettu yhteistyömallisto tarjoaa ainutlaatuisia alusvaatteita, unisex-vaatteita ja yöasuja, jotka yhdistävät molempien brändien vahvuudet ja estetiikan.

Rihanna on jälleen tehnyt vaikutuksen muotimaailmaan, kun hänen suosittu Savage x Fenty -brändinsä on lyöttäytynyt yhteen Diesel-vaatejätin kanssa. Ensimmäinen koskaan julkaistu yhteistyömallisto sisältää laajan valikoiman alusvaatteita, unisex-vaatteita ja yöasuja, jotka ovat saatavilla sekä Diesel- että Savage x Fenty -myymälöissä.

Lue myös: Beyoncé ja Levi’s tekevät historiaa – uusi kampanja tuo denimille naisnäkökulman

Savage x Fenty ja Dieselin estetiikat yhdistyvät

Mallisto on synteesi Rihannan omaksumasta kehopositiivisesta ja itsevarmasta lähestymistavasta sekä Dieselin tunnusomaisesta visuaalisesta tyylistä. Mallistossa korostuvat kolme Dieselin estetiikan peruspilaria: True Diesel, Denim ja Utility. True Diesel -linja sisältää rohkeita verkkokankaita ja foliopainatuksia Dieselille ominaisessa punaisessa sävyssä, kun taas Denim tuo esille trompe l’oeil -kuvioituja samettipintoja ja Utility puolestaan yhdistelee camo-kuvioitua pitsiä ja graffitilogoja puuvillakankaassa.

Yhteistyön ytimessä ovat itsevarmuus ja kehopositiivisuus, joita korostetaan sekä malliston leikkauksissa että materiaaleissa. Esimerkiksi samettinen bustieri ja polvipituiset verkkosukat ovat keskeisiä elementtejä, jotka lisäävät asuihin ripauksen ylellisyyttä. Mukana on myös miesten ja naisten alusvaatteita, jotka on viimeistelty Diesel x Savage x Fenty -yhteislogolla.

Monimuotoisuuden juhlaa Italian rannoilla

Yhteistyön markkinointikampanja kuvattiin Toscanan rannoilla, missä Diesel ja Rihanna halusivat tuoda esiin kehon hyväksymistä ja vapauden tunnetta. Diesel-johtaja Glenn Martensin visiona oli luoda kuvasto, jossa eri ikäiset, kokoiset, sukupuoliset ja etniset hahmot esiintyvät rennosti ja itsevarmoina. Kampanjan kuvat näyttävät, kuinka asuissa voi tuntea olonsa itsevarmaksi ilman ennakkoluuloja tai kritiikkiä.

– Me haluamme, että ihmiset näyttävät hyvältä ja tuntevat olonsa hyväksi, Rihanna kommentoi yhteistyötä tiedotteessa.

– Haluamme, että tunnet itsesi seksikkääksi ja pidät hauskaa sitä tehdessäsi.

Mallisto on jo saatavilla

Rihanna ja Diesel ovat onnistuneet tuomaan markkinoille rajoitetun erän malliston, joka yhdistää molempien brändien vahvuudet. Malliston hintahaitari asettuu 30–90 dollarin väliin, ja sitä voi ostaa Dieselin maailmanlaajuisista liikkeistä sekä Savage x Fentyn verkkokaupasta ja Dieselin verkkosivuilta.

Uusi Diesel x Savage x Fenty -mallisto on saanut innostuneen vastaanoton niin muotipiireissä kuin fanien keskuudessa.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön badgalriri (@badgalriri) jakama julkaisu