Rap-artisti Rich Homie Quanin kuolinsyy viimein julki – shokeeraava huumeraportti

Rich Homie Quan -musiikkivideon kuvakaappauksessa. Rap-artisti Rich Homie Quanin kuolinsyy viimein julki.
Rich Homie Quan kuoli kotonaan 5. syyskuuta 2024.

Rich Homie Quanin kuolinsyy on paljastunut vahingossa tapahtuneeksi huumeiden yliannostukseksi, kertoo Fultonin piirikunnan kuolinsyyntutkijan raportti. Atlantassa kotonaan löydetty rap-artisti menehtyi 34-vuotiaana.

Räppäri Rich Homie Quan, oikealta nimeltään Dequantes Devontay Lamar, menehtyi torstaina 5. syyskuuta 2024 kotonaan Atlantassa. Kuolinsyyntutkijan mukaan kuolema johtui vahingossa tapahtuneesta huumeiden yliannostuksesta. Lamar oli kuollessaan 34-vuotias.

Lue myös: Rap-artisti Rich Homie Quan on kuollut 34-vuotiaana

Tutkimukset paljastivat vahvan huumeiden sekoituksen

Fultonin piirikunnan kuolinsyyntutkijan raportin mukaan Lamarin elimistöstä löydettiin useita vaarallisia aineita, kuten fentanyyliä, alpratsolaamia, kodeiinia, prometatsiinia ja THC:tä. Hänen tyttöystävänsä löysi hänet tajuttomana kotisohvalta, mutta uskoi aluksi hänen nukkuvan. Vasta myöhemmin, kun hän huomasi Lamarin olevan eloton, hän soitti hätäkeskukseen.

Poliisin mukaan paikalla ei ollut merkkejä rikoksesta, ja Lamarilla ei ollut tunnettuja terveysongelmia. Hänen kuolemansa on ravistellut hiphop-yhteisöä, ja fanit sekä artistit ympäri maailman ovat ilmaisseet surunsa.

Merkittävä hahmo rap-skenessä

Rich Homie Quan nousi 2010-luvun alussa suosioon tarttuvalla trap-soundillaan ja hiteillä kuten Type of Way ja Flex (Ooh, Ooh, Ooh). Hänen yhteistyönsä Young Thugin ja Birdmanin kanssa Rich Gang -kokoonpanossa nosti hänen uransa entistä suurempaan suosioon. Hän jätti jälkensä hiphop-maailmaan, ja hänen musiikkinsa soikin yhä monien fanien keskuudessa.

Rich Homie Quanin hautajaiset pidettiin Atlantassa tiistaina 17. syyskuuta, ja kaupunki kunnioitti hänen muistoaan julistamalla päivän ”Rich Homie Quanin muistopäiväksi”. Lisäksi hänen perheensä jakoi koskettavan viestin, jossa he kiittivät häntä hänen musiikillisesta perinnöstään: ”Quanin perintö on ikuisesti osa elämäämme.”

Muistotilaisuuden jälkeen julkaistiin myös postuumisti kappale Song Cry, jonka musertava musiikkivideo julkaistiin maanantaina 30. syyskuuta.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!