Rap-artisti Rich Homie Quan on kuollut 34-vuotiaana

Rap-artisti Rich Homie Quan on kuollut 34-vuotiaana.
Räppärin kuoleman on vahvistanut muun muassa Boosie Badazz ja Adam22 vahvistivat uutisen.

34-vuotias yhdysvaltalainen rap-artisti Rich Homie Quan on kuollut. Tarkat kuolinsyyt ovat toistaiseksi epäselviä, mutta suru artistin poismenosta on levinnyt laajasti sosiaalisessa mediassa, kun muun muassa Boosie Badazz ja Adam22 vahvistivat uutisen.

34-vuotias yhdysvaltalainen räppäri Rich Homie Quan, oikealta nimeltään Dequantes Devontay Lamar, on kuollut. Hänen menehtymisensä on herättänyt laajaa surua ja epäuskoa hiphop-yhteisössä. Uutinen hänen kuolemastaan alkoi levitä sosiaalisessa mediassa, kun Boosie Badazz ja Adam22 vahvistivat tiedot Twitterissä.

Menestystä ja yhteistyötä suurten nimien kanssa

Rich Homie Quan tuli tunnetuksi 2010-luvun alussa erityisesti tarttuvasta trap-soundistaan ja suurista hiteistään, kuten Type of Way ja Flex (Ooh, Ooh, Ooh). Hänen yhteistyönsä Young Thugin ja Birdmanin kanssa Rich Gang -kokoonpanossa toi hänelle laajempaa tunnettuutta.

Vuonna 2022 Rich Homie Quan teki merkittävän liikkuvuuden musiikkimaailmassa solmiessaan yhteistyön Venice Musicin kanssa. Uusi teknologiaan ja musiikkiin keskittyvä firma mahdollisti hänelle itsenäisen musiikin julkaisun omalla Rich Homie Entertainment -levymerkillään.

Kuoleman ympärillä mysteeriä

Kuoleman tarkat syyt ovat edelleen epäselviä, ja huhut kuolinsyystä leviävät internetissä. Vahvistettuja tietoja ei ole vielä saatu, mutta suru artistin poismenosta on käsin kosketeltavaa. Monet fanit ja kollegat ovat ottaneet osaa perheen suruun ja muistelleet Rich Homie Quanin suuria saavutuksia musiikkialalla.

Alta voit katsoa räppäri Boosie Badazzin ja ja podcast-juontaja Adam22:n Twitter-postaukset.