Rap-artisti Kodak Blackin ensimmäinen Kick-lähetys kuumeni heti kättelyssä – auto syttyi tuleen

Kodak Black pitää sormillaan kiinni suustaan. Rap-artisti Kodak Blackin ensimmäinen Kick-lähetys sai dramaattisen käänteen.
Kodak Blackin Kick-striimaukset alkoivat kirjaimellisesti tulisesti.
Universal Music

Kodak Blackin ensimmäinen Kick-lähetys sai dramaattisen käänteen, kun hänen autonsa syttyi tuleen suorassa lähetyksessä. Onneksi räppäri ja hänen seurueensa selvisivät tilanteesta vahingoittumattomina.

Räppäri Kodak Blackin striimausura alkoi varsin yllättävissä merkeissä, kun hänen autonsa syttyi tuleen hänen ensimmäisen Kick-livelähetyksensä aikana. Tapahtuma jätti artistin ja katsojat järkyttyneiksi, mutta onneksi tilanteesta selvittiin ilman loukkaantumisia.

Lue myös: Rich Homie Quan iskee haudan takaa – suoraa kritiikkiä Gunnalle uudella kappaleella

Auto tulessa heti lähetyksen alussa

Kodak Black ilmoitti lokakuun alussa aloittavansa striimaamisen Kick-alustalla, ja hänen ensimmäinen lähetyksensä tarjosi katsojille odottamattoman käänteen. Heti lähes 45 minuutin mittaisen lähetyksen alussa katsojat näkivät, kuinka Kodak Blackin auto oli ilmiliekeissä samalla, kun palomiehet taistelivat saadakseen tulen sammumaan. Kodak itse seisoi tilanteen keskellä miekka kädessään ja näytti olevan hämmentynyt tapahtuneesta.

Lähetyksessä mukana ollut henkilö kuvaili tilanteen alkua seuraavasti:

– Oltiin moottoritiellä ja auto alkoi nykiä. Se haisi bensalta, joten pysäytettiin se. Odotettiin hetki, kun ajateltiin viedä se tarkistettavaksi, koska bensalinja vuoti, kameramies sanoi.

Pian tämän jälkeen auto syttyi tuleen, mutta onneksi kaikki ehtivät ulos ajoissa.

– Kiitos Jumalalle, että päästiin ulos, kameran takaa kuultiin kommentti.

Striimausura alkoi dramaattisesti

Kodak Blackin ensiesiintyminen Kick-alustalla tuskin oli sellainen, mitä hän tai hänen seuraajansa odottivat, mutta se takasi, että ensimmäinen striimi jää varmasti mieleen. Moni onkin spekuloinut, mitä hänen tulevilta lähetyksiltään voi odottaa, mutta vastaavia vaaratilanteita tuskin on luvassa.

Kodak Black liittyy kasvavaan joukkoon julkisuuden henkilöitä, jotka ovat alkaneet hyödyntää striimausalustoja vuorovaikutuksessa faniensa kanssa. Hänen Kick-tilinsä, jonka käyttäjänimi on @KodakBlack11, on kuitenkin saanut räväkän alun. Kommentteja ei ole vielä annettu tulevien striimien sisällöstä, mutta seuraajat odottavat lisää näyttäviä hetkiä.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön RapMusic (@rapmusic) jakama julkaisu