P!nk vastaa Diddy-huhuihin – näin hän kommentoi spekulaatioita

P!nk vastaa Diddy-huhuihin.
Huhujen mukaan P!nk olisi yrittänyt poistaa todisteita, jotka yhdistäisivät hänet Combsin oikeusjuttuun, pyyhkimällä kaikki päivityksensä X:stä.

P!nk vastaa Diddy-huhuihin, jotka ovat levinneet sosiaalisessa mediassa viime päivinä. Pop-tähti selvensi, ettei hänen sometaukonsa liity Combsin oikeusprosessiin, ja tyrmäsi kaikki spekulaatiot Instagram-julkaisussaan.

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on levinnyt huhuja, jotka yhdistävät pop-tähti P!nkin ja hiphop-moguli Sean ”Diddy” Combsin, joka on tällä hetkellä vangittuna vakavista rikossyytteistä. Huhujen mukaan P!nk olisi yrittänyt poistaa todisteita, jotka yhdistäisivät hänet Combsin meneillään olevaan oikeusjuttuun, pyyhkimällä kaikki päivityksensä sosiaalisen median alusta X:stä. P!nk on kuitenkin noussut nopeasti esiin kiistääkseen väitteet ja selventääkseen, että hänen tilinsä puhdistaminen tapahtui jo kuukausia sitten.

”Poistin tilini jo helmikuussa”

P!nk vastasi huhuihin Instagram-tilillään keskiviikkona, korostaen, että hänen X-tilinsä (entinen Twitter) tyhjentäminen ei liittynyt Combsin nykyiseen oikeusprosessiin.

– En tiedä miksi nousin otsikoihin tällä viikolla, mutta poistin Twitter-tilini jo 6. helmikuuta!!!, hän kirjoitti. Samassa julkaisussa hän jakoi kuvakaappauksen viimeisestä twiitistään, jossa luki: ”Tämä tili tuhoutuu kahden minuutin kuluttua. Tee se!!!!!!”

Laulaja teki myös selväksi, ettei hänellä ole mitään tekemistä Combsin tapauksen kanssa.

– Ei ole mitään totuuspohjaa tällä viikolla leviävissä huhuissa, ja vaikka olen tavannut ihmisiä satunnaisesti, en ole missään tekemisissä kenenkään mainitun henkilön kanssa, hän lisäsi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön P!NK (@pink) jakama julkaisu

Usherin samankaltainen tilanne

P!nk ei ole ainoa artisti, jonka sosiaalisen median käytös on herättänyt huhuja Combsin vankeuteen liittyen. Myös Usher joutui vastaamaan väitteisiin, joiden mukaan hän olisi poistanut X-tilinsä estääkseen yhteyksiä Combsin tapaukseen. Usher kuitenkin kiirehti selittämään, että hänen tilinsä oli hakkerien kohteena, eikä hän itse ollut tehnyt mitään poistoja. ”Tili hakkeroitiin ja hitto, te menitte siihen heti mukaan!”, hän twiittasi sunnuntaina ennen esiintymistään Los Angelesissa.

Lue myös: Usher ja P!nk tyhjensivät X-tilinsä – liittyykö mystinen katoaminen Diddyn pidätykseen?

Combs odottaa oikeudenkäyntiä

Sean ”Diddy” Combs pidätettiin hiljattain ja häntä vastaan on nostettu useita vakavia syytteitä, mukaan lukien seksikauppa ja kiristys. Combsia pidetään tällä hetkellä Brooklynin Metropolitanin vankilassa, ja hänelle on kahdesti evätty takuu, sillä hänet on katsottu lentoriskiin pystyväksi henkilöksi, jolla on mahdollisuudet vaikuttaa todistajiin. Mikäli Combs todetaan syylliseksi, hän voi saada jopa elinkautisen vankeustuomion.

Vaikka huhut ovat saaneet paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, sekä P!nk että Usher ovat vahvistaneet, ettei heidän toimillaan ole mitään tekemistä Combsin oikeusjutun kanssa.

Lue myös: Sean ”Diddy” Combs kieltäytyy vankilaruuasta – pelkää myrkytystä