Pedro ja Ellis yhdistävät voimansa kesäisessä singlessä – odotettu EP lähestyy

Pedro ja Ellis kesäiset asut päällä poseeraamassa
Pedron tulevan EP:n kerrotaan yhdistelevän elektronista uk-soundia pop-vivahteilla.
Viivi Saikkonen

Pedro julkaisi uuden singlen ”Tässä hetkessä”, jossa vierailee tunteellinen Ellis. Kappale vie kuulijan rakkauden hetkessä ja tunnelmoi kesäisiä muistoja Helsingin Eiran rannassa.

Helsinkiläinen muusikko Pedro on julkaissut odotetun kolmannen singlensä Tässä hetkessä, jossa vierailee lahjakas laulaja-lauluntekijä Ellis. Kappale on osa Pedron toista EP:tä, joka yhdistelee elektronista uk-soundia pop-vivahteillaan ja kertoo syvällisiä tarinoita rakkaudesta ja sen monimutkaisista tunteista.

Tässä hetkessä vie kuulijan päivään rakkaan kanssa, jolloin kaikki tarpeellinen löytyy juuri siitä hetkestä. Pedro kuvailee kappaletta tunnelmalliseksi kuvitelmaksi ihanasta päivästä ja sen jälkeisestä illasta Helsingin Eiran rannassa.

Yhteistyö Ellisin kanssa oli luonnollinen valinta Pedron ja tuottaja Victor Nordiksen kanssa työstettäessä biisiä.

– Kun tehtiin tätä biisiä Victorin kanssa, meillä tuli heti fiilis että Elliksen ääni sopisi täydellisesti tän biisin tunnelmaan ja onneksi Ellis oli samaa mieltä! Tää on mun eka biisi Victorin kanssa ja tästä tuleva yhteistyö alkaa!, Pedro kertoo.

Pedro nousi suuremman yleisön tietoisuuteen omakustanne EP:llään vuonna 2021 ja solmi levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa joulukuussa 2022. Viime vuonna artisti julkaisi Aallokko EP:n sekä solmi myös keikkamyyntisopimuksen Team Agencyn kanssa.

Pedron kanssa feattaava Ellis on tunnettu herkästä ja vahvasti tunteita välittävästä musiikistaan. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä jo vuonna 2020 ja allekirjoitti hiljattain levytyssopimuksen Monopoli Musicin kanssa. Ellis on tehnyt yhteistyötä useiden artistien kanssa, mukaan lukien Jaakko Kulta ja Ville Veikka.

– Olin pitkään fiilistellyt Pedron musiikkia ja sattumalta kun juteltiin, Pedrolla olikin biisiaihio valmiina mihin mä voisin hypätä messiin. Ihastuin heti biisin fiilikseen ja on niin ihanaa olla mukana just tässä biisissä. Siinä on nii herkkä ja söpö kesäinen tunnelma!, Ellis kertoo yhteistyön synnystä ja tulevasta biisistä.

Alta voit kuunnella artistien tekemän uuden kappaleen, jonka on tuottanut Victor Nordis ja Okko Saastamoinen.