Paitamysteeri on selvinnyt – Mikael Laurent ja Jambo julkaisivat biisin Suomalainen Superstara

Suomalainen Superstara on Mikael Laurentin tulevan albumin viimeinen single.
Nooa Kervinen

Mikael Laurentin ja Jambon uuden biisin promokampanja oli ovela.

Jo usean viikon ajan somessa ja festarilavoilla on vilkkunut valkoisia paitoja sinisellä ”suomalainen superstara” -tekstillä. Artistit aina Sexmanesta Tupeen ovat pukeneet paitoja ja mystinen TikTok-käyttäjä on postannut videoita, joissa paitoja piilotetaan ympäri Helsinkiä.

Mysteeri siitä, mikä on Suomalainen Superstara kuitenkin selvisi viime viikolla, kun Mikael Laurent ja Jambo julkaisivat pätkän uudesta biisistä, joka kantaa juuri samaista nimeä. Nyt, perjantaina 16. elokuuta artistit julkaisivat kyseisen biisin.

Sanat suomalainen ja superstara tuskin mahtuvat samaan lauseeseen ja juuri tätä dilemmaa kappale osin käsitteleekin – palaverien sijaan mieli tekisi oman rauhaan. Läpän aiheeksi päätyvät niin lainaus Olgan Uus bitch –biisistä, kuin levy-yhtiön sedätkin.

– Suomalainen Superstara on meidän tulkinta tähteyteen liittyvistä asioista. Kertomuksessa on palaveria joissa sedät taas lätisevät, luuri piippaa niin et tulee hulluks, aina joku uus tarjous tai ehdotus, vaikka ainut mitä välillä tahtoisi olisi oma aika itsensä ja läheistensä kanssa. Ennen asia oli toisinpäin, aikaa oli ja haaveiltiin artistiudesta ja tähteydestä, kertovat artistit Sony Music Suomen tiedotteessa.

Tarinankerronta biisillä on mukaansatempaavaa ja humoristista. Lopputulos miellyttää myös musiikillisesti – kolmen minuutin mittainen elektronisen popin pauke pistää jalat liikkeelle.

Alta pääset kuuntelemaan tuoreen biisin, jonka tuotannosta vastaa Kris