OnePlus vastaa festivaalikävijöiden toiveisiin Blockfesteillä

Kaupallinen yhteistyö: Blockfest
OnePlus vastaa festivaalikävijöiden toiveisiin Blockfesteillä
Yleisön toiveista valokuvauskoppi nousi erityisen suosituksi, tarjoten festivaalivieraille mahdollisuuden ikuistaa unohtumattomat hetket ystäviensä kanssa.
Joonas Cavén

OnePlus tuo yhteisönsä toiveet osaksi Blockfestiä, kun teknologiabrändi vastaa festivaalikävijöiden toiveisiin tarjoamalla muun muassa valokuvauskopin, mukavat istumapaikat ja puhelinten latauspisteet. Yhteistyön tavoitteena on luoda ikimuistoinen festivaalikokemus, jossa yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat keskiössä.

OnePlus tuo yhteisön toiveet todeksi tämän kesän Blockfesteillä, jotka järjestetään Tampereen Ratinassa 16.–17. elokuuta. OnePlus on festivaalin pääyhteistyökumppani, ja sen vaikutus näkyy festivaalin nimen lisäksi myös tapahtuma-alueella. Keväällä OnePlus ja Blockfest järjestivät yhteisölleen ja festivaalikävijöille mahdollisuuden vaikuttaa festivaalialueen sisältöön äänestämällä, mitä aktiviteetteja OnePlussan loungeen halutaan. Äänestys keräsi yli 450 toivetta, joista suosituimmat tullaan toteuttamaan festivaaliviikonlopun aikana.

10 suosituinta toivetta festivaaleille/OnePlus-loungeen:

1. Photo booth -valokuvauskoppi
2. Säkkituoleja / mukavat istumapaikat
3. Laturipaikkoja / matkalatureja
4. Ilmaista juotavaa/drinkkilippuja
5. Kilpailuja / Pelejä
6. Puhelimen arvonta
7. Ilmaista ruokaa
8. Koroke ja 360- kamera, josta videon saisi itselleen kamerarullaan
9. Paikka, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ystäviä, jos tulee esimerkiksi yksin festivaaleille
10. Meet and greet artistien kanssa

Näistä toiveista erityisesti valokuvauskoppi nousi ykköseksi, jossa festivaalivieraat voivat ikuistaa muistonsa ystäviensä kanssa. Lisäksi kävijät toivoivat mukavia istumapaikkoja ja puhelinten latauspisteitä, jotka myös sisältyvät loungen tarjontaan. OnePlus-loungessa on myös mahdollisuus osallistua tuotearvontoihin ja tutustua OnePlussan uusimpiin laitteisiin.

OnePlus Suomen maajohtaja Elias Salmi korostaa yhteisön merkitystä brändille:

– Yhteisö ja yhdessä tekeminen on ollut aina OnePlussalle tärkeää ja meillä on tapana pyytää palautetta yhteisöltämme sekä tuotteista että paikallisesta tekemisestä. On mukava huomata, että yhteistyö Blockfestin kanssa on otettu positiivisesti vastaan ja toiveita siitä tuli paljon. OnePlus-loungessa pääsee tutustumaan meidän uusimpiin laitteisiimme, ja se on myös hyvä paikka tavata uusia ihmisiä ja OnePlus-porukkaa.

Myös Blockfestin markkinointipäällikkö Jenna-Juulia Rekiö on innoissaan siitä, miten festivaalikävijöiden ja OnePlus-yhteisön toiveet ovat muokanneet tämän vuoden festivaalia:

– Blockfestillä on pitkät perinteet erittäin yhteisöllisenä festivaalina ja olimme todella innoissamme toiveista ja palautteesta, jota saimme festivaalikävijöiltä ja OnePlus-yhteisöltä. Haluamme huomioida sekä uudet että vanhat Blockfest-kävijät ja uskomme, että tämän kesän festivaalista tulee ikimuistoinen.

Yhteistyön kruunaa OnePlussan ja festivaalin pääesiintyjän, JVG:n, järjestämä arvonta, jossa neljä onnellista voittajaa pääsee tapaamaan JVG:n jäsenet backstagella. Arvonta on herättänyt suurta kiinnostusta ja toimii esimerkkinä siitä, miten OnePlus yhdistää teknologian ja musiikin ainutlaatuiseksi festivaalikokemukseksi.

Blockfest on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden suurimpana hiphop-tapahtumana, ja OnePlus tuo siihen mukaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka varmasti ylittävät kävijöiden odotukset. Festivaali tulee tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä kaikille osallistujille.