Olga paljastaa uuden singlen taustat – ”Parisuhde ilman intohimoa, kuin iskelmäsuhde”

Olga lähikuvassa. Olga paljastaa uuden singlen taustat.
Olga on PME Recordsin alla toimivan Alman Cyber Recordings -levy-yhtiön ensimmäinen kiinnitys.

Olga paljastaa uuden singlen taustat, jossa käsitellään parisuhdetta, josta puuttuu intohimo. ”Iskelmää” nimeä kantava kappale peilaa artistin omaa taiteellista matkaa ja hänen päätöstään valita erilainen musiikillinen suunta.

Suomen pop-taivaalle tänä vuonna noussut Olga julkaisi uuden singlensä Iskelmää tänään, 4. lokakuuta. Kappale jatkaa artistin aiempien julkaisujen, kuten Uus Bitch ja Stadi feat. Isac Elliot, energistä klubitunnelmaa. Tuore biisi käsittelee parisuhdetta, jossa rakkaus on muuttunut arkiseksi ja intohimottomaksi, ja sitä kuvataan ”iskelmäsuhteen” kautta. Kappale on samalla vertauskuva Olgan omalle taiteelliselle polulle, sillä vaikka hän rakastaa iskelmää ja sen legendoja, hänen musiikkinsa on löytänyt paikkansa tanssi- ja hyperpopin maailmasta.

Lue myös: Haastattelussa Uus bitch -biisillä poikkeuksellisesti debytoinut Olga: ”Ymmärrätsä, että kukaan miesräppäri ei ikinä mieti tolleen?”

Iskelmää ja hyperpopia – Olgan taiteellinen matka

Kappaleen tuottajina toimivat Leo Jupiter ja Knife Girl, ja sanoituksista vastaavat Olgan lisäksi Alma-Sofia Miettinen eli Alma. Olga on kertonut, että kappale peilaa myös hänen taiteellista kehitystään, jossa klassinen iskelmä yhdistyy modernin pop-musiikin kanssa.

– Vaikka rakastan iskelmää ja sen legendoja kuten Kaija Koota, oon valinnut omassa musiikissani toisenlaisen tyylisuunnan, Olga selittää.

Menestyksen mukana huijarisyndrooma ja suuret haaveet

Olga tunnetaan räväkästä debyytistään Uus Bitch -kappaleella, joka nousi suoraan Spotifyn Top 15:een ja myöhemmin virallisen singlelistan kärkeen. Suuri menestys on ollut yllätys artistille, joka on nyt saanut osakseen sekä positiivista että negatiivista palautetta. Klangin haastattelussa Olga avasi kokemuksiaan äkillisestä suosiosta ja miten hän on käsitellyt julkisuuden tuomia paineita. Hän paljasti, että ajatus huijarisyndroomasta on käynyt mielessä, mutta hän tietää tarkalleen, mitä tavoittelee.

– Kun tiiän tosi selkeesti mun tavotteet ja mitä mä haluun tehä, niin epävarmuudet ei ota valtaa vaan antaa boostia tehdä paremmin.

Olgan tulevaisuudennäkymät ovat kunnianhimoisia, ja artisti haaveilee suurista, visuaalisesti näyttävistä produktioista, joista todisteena on hänen ensimmäinen musiikkivideonsa Stadi-kappaleelle, joka kuvattiin New Yorkissa.

Olga nähdään livenä ensimmäistä kertaa tänään, 4. lokakuuta, Tampereen Lost In Music -festivaaleilla. Kovassa nousussa oleva rohkea artisti jatkaa vahvaa nousuaan Suomen pop-kentällä, ja ensimmäinen pitkäsoitto on luvassa ensi vuoden aikana.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

Juttua korjattu 4.10. kello 15:05: Olga ei tavoittele kansainvälisyyttä.