Nyt se on vahvistunut: Oasis tekee paluun keikkalavoille!

Oasis-bändin Liam ja Noel Gallagher poseeraamassa. Oasis tekee paluun keikkalavoille.
Ikonisen rockbändin veljekset ovat olleet keskenään riidoissa vuosikaudet, jonka takia bändi ei ole esiintynyt livenä.

Pitkä odotus on vihdoin päättynyt – Oasis tekee paluun keikkalavoille kesällä 2025. Fanien unelma käy toteen, kun brittirockin ikoninen yhtye nousee jälleen estradille massiivisten konserttien merkeissä.

Brittiläinen rockbändi Oasis on ilmoittanut tekevänsä paluun keikkalavoille ensi kesänä. Yhtyeen virallisilla sosiaalisen median kanavilla julkaistiin aiemmin mystinen video, joka paljasti päivämäärän ”27.08.24” ja kellonajan ”8am”. Kyseisenä ajankohtana bändi ilmoitti tulevista keikoista virallisesti. Video sai fanit innostumaan, ja nyt odotus on ohi – Oasis tekee comebackin ja tulevien keikkojen tiedot ovat nyt julki!

Liam ja Noel Gallagherin tähdittämä Oasis on ollut yksi 1990-luvun merkittävimmistä rock-yhtyeistä. Heidän debyyttialbuminsa Definitely Maybe täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja hittialbumi (What’s the Story) Morning Glory? saavuttaa saman merkkipaalun ensi vuonna. Juhlavuosi tekee yhtyeen paluusta entistä odotetumman.

Vaikka Gallagherin veljekset ovat olleet vuosien varrella riidoissa ja bändi hajosi vuonna 2009, viimeaikaiset vihjailut ja fanien spekulaatiot mahdollisesta sovinnosta ovat herättäneet toiveita. Liamin viestit ja viimeaikaiset eleet ovat antaneet aihetta uskoa, että veljesten välit saattavat olla lämpenemässä, mutta virallista sovintoa ei ole vielä vahvistettu. Liam antoi vihjeitä paluusta jo aiemmin sosiaalisessa mediassa vastatessaan fanien kysymyksiin kirjoittaen ”Nähdään eturivissä”, viitaten tuleviin konsertteihin. Lisäksi Gallagher omisti viime viikonloppuna Reading Festival -esiintymisensä aikana kappaleita veljelleen Noelille, mikä lisäsi spekulaatioita mahdollisesta paluusta.

Fanit ympäri maailmaa ovat odottaneet tätä hetkeä yli 15 vuotta, ja nyt se on vihdoin toteutunut. Yhtyeen virallinen ilmoitus ja lisätiedot tulevista keikoista ovat nyt julkisia. Luvassa on massiivisia konsertteja, jotka tulevat myyntiin pian – joten ole valmiina hankkimaan liput!

Tulevat keikat ja lipunmyyntitiedot:

Oasis palaa keikkalavoille massiivisen kiertueen merkeissä, joka käynnistyy heinäkuussa 2025. Kiertue käsittää useita suuria areenakonsertteja, jotka on suunniteltu ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja Irlantia. Näiden keikkojen odotetaan olevan yhtyeen ainoat esiintymiset Euroopassa vuonna 2025, mikä tekee niistä yhden vuosikymmenen suurimmista musiikkitapahtumista.

Konserttien paikkakunnat ja päivämäärät:

  • Cardiff Principality Stadium – 4. ja 5. heinäkuuta
  • Manchester Heaton Park – 11., 12., 19. ja 20. heinäkuuta
  • Lontoo Wembley Stadium – 25., 26. heinäkuuta sekä 2. ja 3. elokuuta
  • Edinburgh Scottish Gas Murrayfield Stadium – 8. ja 9. elokuuta
  • Dublin Croke Park – 16. ja 17. elokuuta

Lipunmyynti alkaa lauantaina 31. elokuuta klo 9.00 (UK) ja klo 8.00 (IRE). Liput tulevat saataville Ticketmasterin, Gigsandtoursin ja Seeticketsin kautta. Dublinissa liput myydään Ticketmasterin Irlannin sivustolla. Lippujen odotetaan myyvän loppuun nopeasti, joten fanien kannattaa olla valmiina heti lipunmyynnin alkaessa.

Yhtye on myös vihjannut mahdollisista lisäkeikoista, jos kysyntä on odotetun suurta. Tämä tarkoittaa, että fanien kannattaa seurata yhtyeen virallisia kanavia mahdollisten lisäpäivämäärien varalta.

Oasis on myös ilmoittanut suunnittelevansa OASIS LIVE ’25 -kiertueen laajentamista Euroopan ulkopuolelle myöhemmin ensi vuonna. Tästä odotetaan lisää tietoa tulevina kuukausina.

Kiertueen odotetaan olevan yksi vuoden 2025 suurimmista rocktapahtumista, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Oasis jälleen livenä.

– The guns have fallen silent. The stars have aligned. The great wait is over. Come see. It will not be televised, bändi kommentoi verkkosivuillaan.