Nicki Minajilta Pink Friday 3 – julkaisee deluxen sijasta uuden albumin

Nicki Minaj graafisessa kuvassa. Nicki Minajilta Pink Friday 3.
Uuden deluxe-version sijasta Nicki Minaj julkaiseekin uuden albumin.
Universal Music

Nicki Minajilta Pink Friday 3 on tulossa, sillä räppäri päätti hylätä aiemmin suunnitellun deluxe-version ja julkaista sen sijaan täysin uuden albumin. Lisätietoja uuden albumin julkaisusta pitäisi kuulua lähiviikkoina.

Rap-artisti Nicki Minaj ilmoitti, että aiemmin suunnitellun Pink Friday 2: Gag City Reloaded -deluxe-version sijaan hän julkaisee täysin uuden albumin, Pink Friday 3. Ilmoitus tuli muutaman päivän jäljessä deluxe-version julkaisupäivän jälkeen, ja artisti kertoi muuttaneensa suunnitelmansa viime hetkellä. Uuden deluxe-levyn piti viimeisimpien tietojen mukaan ilmestyä viime perjantaina, 13. syyskuuta eli jo viime viikolla.

Rap-artisti paljasti uuden albumisuunnitelmansa sosiaalisen median X-palvelussa (ent. Twitter) ja selitti, että uudet kappaleet, joita hän on viime aikoina työstämässä, ovat liian arvokkaita jäädäkseen pelkän deluxe-version lisukkeeksi.

– Eilen illalla nauhoittamani kappaleet olivat aivan liian ikonisiksi heitettäväksi deluxe-albumille, Minaj kommentoi.

– Sen sijaan aion tehdä kokonaan uuden albumin.

Uusi albumi tuo uuden aikakauden

Minajin päätös on innostanut hänen vannoutuneimmat faninsa, Barbzit, ja hän on luvannut, että uudet kappaleet, kuten Mamita ja ns. ”ahdistuskappale”, tulevat kuitenkin olemaan mukana kiertueella siihen saakka, kunnes hän virallisesti julkistaa albumin julkaisupäivän.

– PF3 tekee täsmälleen sen, mitä on tarvinnut tehdä jo pitkään, Minaj kirjoitti viitaten uuteen albumiinsa ja lisäsi olevansa hyvin innoissaan siitä, mitä tuleman pitää. Samalla hän vakuutti olevansa kiitollinen faniensa tuesta ja sanoi, että hänen uransa tässä vaiheessa on ollut erityisen palkitseva ja opettavainen.

Nicki Minajin kiertue jatkuu Yhdysvalloissa, ja se päättyy lokakuussa hänen kotikaupungissaan Queensissa, New Yorkissa.

Lue myös: Nicki Minaj teki paluun musiikkikentälle – Pink Friday 2 on artistin ensimmäinen studioalbumi yli viiteen vuoteen

Deluxe-albumista täysimittaiseen albumiin

Aiemmin Minaj oli suunnitellut julkaisevansa Pink Friday 2 -albumin deluxe-version, joka oli saanut lisänimen Gag City Reloaded. Versio oli ollut esillä hänen kiertueellaan, ja siitä oli jo julkaistu kansikuva sekä uusia musiikkinäytteitä. Minaj kuitenkin päätyi hylkäämään deluxe-julkaisun ja siirtämään huomionsa uuteen musiikkiin, joka hänen mukaansa on liian hyvää deluxe-albumiin lisättäväksi.

– PF2 on minulle hyvin erityinen albumi, ensimmäinen albumi äitinä. Jokainen kappale on tarkasti harkittu ja järjestetty tiettyyn järjestykseen, Minaj selitti.

– Haluan kunnioittaa tätä albumia ja säilyttää sen koskemattomuuden, joten en halua lisätä siihen enempää kappaleita.

Vaikka Pink Friday 2 merkitsee erityistä hetkeä Minajin elämässä, uusi albumi Pink Friday 3 näyttää olevan räppärille uusi askel ja uusi aikakausi hänen urallaan. Luvassa on uusia kappaleita, jotka ovat herättäneet artistissa intohimoa ja luovuutta, jonka hän haluaa jakaa maailmalle.

Nicki Minaj lupaa lisätietoja albumin julkaisupäivästä lähiviikkoina ja on vakuuttanut, että hänen uudet kappaleensa tulevat olemaan odotuksen arvoisia.

Alta voit kuunnella artistin viimeisimmän version Pink Friday 2 -levystä.