Mirella julkaisee debyyttialbuminsa ja suuntaa jättikiertueelle

Mirella istuu auton päällä. Mirella julkaisee debyyttialbuminsa ja suuntaa jättikiertueelle.
Mirellan odotetun debyyttialbumin nimi paljastetaan maanantaina 28. lokakuuta.
Patrik Sundberg

Mirella julkaisee debyyttialbuminsa 1. marraskuuta 2024 ja lähtee tammikuussa 2025 laajalle kiertueelle, joka kattaa koko Suomen aina Helsingistä Lappiin asti. Vuoden sisällä huippusuosioon noussut artisti on rikkonut ennätyksiä ja saavuttanut jo ennen albumin julkaisua kolminkertaisen platinatason.

Suomen tämän hetken kirkkaimpiin tähtiin noussut Mirella julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 1. marraskuuta 2024. Samalla artisti valmistautuu massiiviselle kiertueelle, joka vie hänet aina eteläisestä Helsingistä Lappiin asti, kattaen laajan joukon kaupunkeja ja tapahtumapaikkoja. Kiertue käynnistyy tammikuussa 2025 ja päättyy Joensuuhun huhtikuun lopulla.

Lue myös: DJ Ibusal julkaisi albumin kuuden vuoden tauon jälkeen – Onko tässä Gasellien oma Pyhimys?

Ennennäkemätöntä menestystä singleillä

Mirella on noussut Suomen musiikkikentälle räjähdysmäisellä vauhdilla. Hänen lokakuussa 2023 julkaistu debyyttisinglensä Sua sattuu herätti huomiota, mutta varsinainen läpimurto tapahtui tammikuussa julkaistulla hitillä Timanttei, joka on kerännyt yli 31 miljoonaa kuuntelua suoratoistopalveluissa ja ylittänyt seitsenkertaisen platinarajan. Kyseinen kappale viihtyi Spotifyn ykkössijalla yhteensä 48 päivää ja on vuoden kolmanneksi soitetuin radiobiisi Suomessa.

Toukokuussa julkaistu Lauri Haavin kanssa tehty yhteissingle Luotathan nousi kesän suurimmaksi hitiksi ja on jatkanut voittokulkuaan aina syksyyn saakka. Viime viikolla kappale nousi radioiden toiseksi soitetuimmaksi biisiksi, mikä vain vahvistaa Mirellan asemaa yhtenä Suomen suosituimmista artisteista.

Tuleva albumi ja kiertue

Mirellan tuleva debyyttialbumi on jo ylittänyt kolminkertaisen platinarajan ennen julkaisuaan, mikä on harvinaista suomalaisessa musiikkihistoriassa. Albumilla tullaan kuulemaan yhdeksän täysin uutta kappaletta aiemmin julkaistujen hittien lisäksi, mikä herättää odotuksia siitä, että Mirella jatkaa ennätyksiä rikkovaa uraansa.

Tammikuussa 2025 käynnistyvä albumikiertue vie Mirellan lavoille ympäri Suomen. Kiertueen aloittaa Helsingin legendaarinen Tavastia, jonka jälkeen artisti esiintyy muun muassa Lahdessa, Tampereella, Oulussa, Savonlinnassa ja Jämsässä. Festivaalilavoilla vakuuttanut Mirella on tunnettu herkästä ja intensiivisestä lavapreesensistään, ja hänen livekokoonpanonsa, johon kuuluvat Ossi Maristo (kitara), Kasperi Kallio (syntetisaattori) ja Joonas Kaikko (rummut), luo unohtumattoman tunnelman. Kiertue huipentuu Joensuussa huhtikuun lopulla.

Kiertueaikataulu

Mirellan kiertue kattaa 16 kaupunkia ja useita abiristeilyjä. Tarkempia tietoja kiertueen aikataulusta ja lipunmyynnistä voi löytää Mirellan verkkosivuilta. Kiertueohjelma sisältää:

17.1. Tavastia, Helsinki
18.1. Möysän Musaklubi, Lahti (S/K18)
24.1. Tavara-Asema, Tampere (S/K18)
24.1. Tavara-Asema, Tampere
25.1. Painohalli, Hämeenlinna
31.1. Tullisali, Oulu (S/K18)
7.2. Abiristeilyt, Helsinki
9.2. Abiristeilyt, Helsinki
11.2. Yksityistilaisuus
13.2. Abiristeilyt, Helsinki
21.2. House of Olaf, Savonlinna (S)
21.2. House of Olaf, Savonlinna
22.2. Lutakko, Jyväskylä (S/K18)
28.2. Ritz, Vaasa (S)
1.3. Himos Areena, Jämsä
7.3. Pato Areena, Kouvola (S/K18)
29.3. Harmaa Rinne, Ruka
4.4. Himos Areena, Jämsä
5.4. Latosaari, Lapua (S)
5.4. Latosaari, Lapua
16.4. Taiga, Ylläs
17.4. TBA, Rovaniemi
18.4. Hullu Poro, Levi
19.4. Piste, Ruka
26.4. Kerubi, Joensuu

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön MIRELLA🎀 (@mirellavirallinen) jakama julkaisu