Mikael Gabriel on kiinnitetty Kaiku Entertainmentin riveihin

Mikael Gabriel poseeraa Kaiku-logon edessä. Mikael Gabriel on kiinnitetty Kaiku Entertainmentin riveihin.
Mikael Gabrielin seitsemästä kokopitkästä viimeisimpänä kuultiin vuonna 2022 julkaistu "Big Steppa"
Kaiku Entertainment

Mikael Gabriel on kiinnitetty Nelonen Mediaan kuuluvan levy-yhtiö Kaiku Entertainmentin artistirosteriin.

Maamme menestyneimpiin räppäreihin lukeutuva Mikael Gabriel on kiinnitetty Kaiku Entertainmentin riveihin. Jo yli 15 vuoden vaikuttavan uran tehneellä Gabrielilla on vyönsä alla seitsemän albumia, yli 400 miljoonaa striimiä suoratoistopalveluissa sekä lukuisia listaykkösiä ja hittejä, kuten Älä herätä mua unesta ja Kipua. Pitkä ja menestyksekäs ura on näyttänyt räppärin kyvyn uudistua ja kehittyä, ja Kaiku Entertainmentille siirtyminen merkitsee jälleen uutta aikakautta Mikael Gabrielille.

Olen innoissani saadessani ilmoittaa, että olen solminut levytyssopimuksen Kaiku Entertainmentin kanssa. Tämä merkitsee uutta lukua urallani ja mahdollisuutta kasvaa artistina sekä luoda musiikkia yhdessä tiimin kanssa, joka jakaa visioni. Jokainen matkani vaihe on opettanut jotain tärkeää, ja nyt on aika suunnata katse taas eteenpäin, artisti kertoo.

Uusia mahdollisuuksia Suomen suurimmalta mediatalolta

Vuonna 2007 perustettu Kaiku Entertainment on osa Suomen suurimpana mediatalona tunnettua Nelonen Mediaa. Nelosen alla toimii muun muassa tv-kanavabrändejä, kuten Nelonen, Jim ja Liv, sekä radiokanavia kuten Radio Suomipop, Loop, Radio Rock ja HitMix. Kaiku Entertainmentin laajat yhteydet avaavat epäilemättä räppärille uudenlaisia mahdollisuuksia.

Kaiku Entertainment ja Nelonen Media tarjoavat mahdollisuuden tavoittaa laajempaa kuulijakuntaa ja tuoda musiikkini entistä suuremman yleisön tietoisuuteen. Olen kiitollinen tästä ja odotan innolla tulevaa yhteistyötä, Mikael Gabriel kertoo.

On hienoa aloittaa yhteistyö Mikael Gabrielin kaltaisen valovoimaisen artistin kanssa. Hänellä on paloa kasvaa ja kehittyä artistina, ja se inspiroi koko tiimiä ympärillä. Lähdemme yhdessä kääntämään uutta sivua Mikaelin uralla, Kaiku Entertainmentin johtaja Marja Kokko kertoo alkavasta yhteistyöstä.

Arvostettuja legendoja ja nousevia tähtiä

Suomen suurimman riippumattoman levy-yhtiön kasvava rosteri koostuu sekä Mikael Gabrielin tapaan jo arvostettavan uran tehneistä kotimaisista artisteista, joihin kuuluvat muun muassa Elastinen ja Maija Vilkkumaa, että musiikkikentän tuoreista lupauksista ja nousevista tähdistä. Kokko kertoo labelin myös uudistavan toimintaansa aktiivisesti.

Olemme uudistaneet kuluvan vuoden aikana Kaiun toimintaa ja artistirosteriamme sekä vahvistaneet yhteistyötä Nelonen Median sisällä, ja matka on vasta alussa. Haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa koti niin uusille artistilupauksille kuin pitkän uran tehneille artisteille, hän tiedottaa.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kaiku Entertainment (@kaikuentertainment) jakama julkaisu