Miika ”Särre” Särmäkari avaa räppäreiden menestyksen saloja uudessa äänikirjassa

Kaupallinen yhteistyö: Storytel
Särre nojaa päällään käsiin. Miika "Särre" Särmäkari avaa räppäreiden menestyksen saloja uudessa äänikirjassa.
Storytel Original -äänikirja "Räppäreiden opas menestykseen" sisältää tarinoita kuudesta suomiräppäristä.
Storytel

Miika ”Särre” Särmäkari avaa räppäreiden menestyksen saloja uudessa ”Räppäreiden opas menestykseen” -äänikirjassa, jossa kuusi suomalaista rap-artistia kertoo omat tarinansa uran alkuvaiheista ja siitä, miten he löysivät tiensä huipulle. Äänikirja on kuunneltavissa yksinoikeudella Storytelissä.

Tänään julkaistu Räppäreiden opas menestykseen tarjoaa syväsukelluksen suomalaisten rap-artistien uran alkuvaiheisiin. Miika ”Särre” Särmäkari pureutuu äänikirjassaan kuuden suositun suomiräppärin matkaan kohti menestystä. Storytelin yksinoikeudella kuunneltavissa oleva teos käsittelee muun muassa itsetunnon vahvistamista, työnteon merkitystä ja oman äänen löytämistä.

Lue myös: Suomalaistuottajat Drake-kappaleen takana – Fountain Productions jatkaa menestystään

– Menestys kytkeytyy vahvasti oman äänen löytämiseen, mutta myös sivistykseen. Sivistys tarkoittaa sitä, että on aidosti kiinnostunut asioista ja osaa ottaa myös muut huomioon, Särmäkari sanoo.

– Rap-genren sisältä löytyy laajaa musiikillista ja kulttuurihistoriallista asiantuntemusta, mutta silti se leimataan kulttuuripiireissä edelleen helposti sivistymättömäksi tai jopa juntiksi, vaikka samantyyppistä rentoutta arvostetaan nykyään vaikkapa start up -yrityksissä tai ruokamaailmassa.

Äänikirja sisältää tarinoita artisteilta Solonen, Gettomasa, Dosdela, PapiPike, Seksikäs-Suklaa ja Hassan Maikal. He kertovat uransa alkuvaiheista ja siitä, miten he ovat ylittäneet esteitä matkalla kohti suomalaista musiikkihuippua.

– Räppäreiden opas menestykseen on uudenlainen äänikirja, joka nostaa kieli- ja kulttuurikeskusteluun suomiräpin merkityksen. Miika Särmäkari on ihailtavalla tavalla löytänyt suomalaisten rap-artistien kokemuksista erilaisia oppeja oman polun löytämiseen. Teoksen viesti on kannustava: jokaisen oma tausta ja oma kieli on merkittävä ja ainutlaatuinen, ja menestykseen voi ponnistaa hyvin erilaisista lähtökohdista, Storytelin vastaava tuottaja Sanni Koskela kommentoi äänikirjan merkitystä.

Kuunneltavissa nyt Storytelissä

Räppäreiden opas menestykseen on saatavilla vain Storytelissä. Miika Särmäkari esiintyy myös Helsingin kirjamessuilla torstaina 24. ja perjantaina 25. lokakuuta, jolloin hän pitää freestyle-opastuksia ja osallistuu haastatteluihin.

Ensi viikon sunnuntaina, 27. lokakuuta, ilmestyvässä Laudi-podcastin jaksossa Särre, Dosdela ja Seksikäs-Suklaa keskustelevat kirjasta yhdessä juontajien Janne Lehmosen ja Tijan Foonin kanssa.

Uudet käyttäjät voivat kokeilla Storytelin palvelua maksutta 30 päivän ajan Klangin kautta. Nappaa siis ilmainen kokeilu ja uppoudu Räppäreiden opas menestykseen -äänikirjaan, joka on kuunneltavissa yksinoikeudella vain Storytelissä.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Särre (@mcsarre) jakama julkaisu