Migos-yhtyeen Quavo palaa valkokankaalle uudessa toimintatrillerissä

Quavo poseeraa käytävällä. Migos-yhtyeen Quavo palaa valkokankaalle uudessa toimintatrillerissä.
Quavo on nähty aiemmin näyttelemässä muutamassa elokuvassa.
Universal Music

Migos-yhtyeen Quavo palaa valkokankaalle uudessa toimintatrillerissä, jossa katukisat ja rikollisuus lyövät kättä intensiivisessä tarinassa. Elokuva Takeover yhdistää saumattomasti live-actionin ja animaation, tarjoten katsojille hengästyttävää toimintaa Atlantan vaarallisilla kaduilla.

Migos-yhtyeestä tunnettu räppäri Quavo astuu jälleen valkokankaalle, tällä kertaa uudessa toimintatrillerissä Takeover, joka vie katsojat Atlantan vaaralliseen katukulttuuriin. Ensimmäinen klippi elokuvasta on nyt julkaistu, ja se lupaa huikeaa toimintaa sekä ainutlaatuista visuaalista kerrontaa.

Elokuvassa Quavo näyttelee Guy Milleriä, entistä rikollista, joka pyrkii saamaan elämänsä raiteilleen vankilasta vapautumisensa jälkeen. Hänen yrityksensä jää kuitenkin puolitiehen, kun katukisojen maailma vetää hänet takaisin. Atlantan kaduilla tapahtuva rikollinen toiminta kytkeytyy suuriin ryöstöihin, joita johtaa kansainvälinen rikollispomo Gamal Akopyan, jota esittää Billy Zane.

Lue myös: Migos-kokoonpanosta tunnettu Takeoff on kuollut 28-vuotiaana

Ainulaatuinen hybridi animaation ja live-actionin välillä

Takeover -elokuvan tuotantoa on ohjannut Trioscope Studiosin luova johtaja Greg Jonkajtys, ja sen taustalla on yhtiön kehittämä Trioscope SEE -teknologia, joka yhdistää live-action -kuvausta ja CGI-animaatiota ennennäkemättömällä tavalla. Trioscope on aiemmin tuottanut muun muassa Netflix-sarjan The Liberator, ja tämän uuden teknologian avulla on luotu täysin uudenlainen visuaalinen maailma.

Trioscope-yhtiön toimitusjohtaja L.C. Crowley kommentoi Varietylle, että teknologia on merkittävä edistysaskel visuaalisessa tarinankerronnassa.

– Se tarjoaa katsojille mahdollisuuden uppoutua täysin ainutlaatuiseen ja nopeatahtiseen katukulttuuriin, jota he eivät ole ennen kokeneet.

Katukulttuurin sykettä ja rikollisuutta Atlantan kaduilla

Elokuvan keskiössä on katukisojen ilmiö, joka tunnetaan myös nimellä ”sideshows”. Nämä laittomat tapahtumat keräävät autoilijoita yhteen ottamaan haltuunsa kadut ja pysäköintialueet, jossa he esittelevät ajotaitojaan. Elokuvan tuottajat ovat halunneet tuoda esille sekä tämän kulttuurin kiehtovuuden että siihen liittyvät vaarat ja rikolliset elementit.

Quavo, joka on kotoisin Atlantasta, kertoi Billboardille olevansa innoissaan mahdollisuudesta kuvata elokuva kotikaupungissaan.

– Tämä rooli tarjoaa loistavan mahdollisuuden syventyä omaan taitooni näyttelijänä, ja odotan innolla, miten toiminta kääntyy tähän animaatioympäristöön.

Elokuvan tuotannosta vastaavat Trioscope Studiosin ja Quality Filmsin yhteistyö, jonka taustalla on viime vuonna solmittu sopimus. Quality Films, joka on osa Quality Control -levy-yhtiötä, on tunnettu tuotantoyhtiö, ja Takeover on ensimmäinen heidän useista tulevista yhteistyöprojekteistaan Trioscopen kanssa. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Jeb Stuart, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Die Hard ja The Fugitive, sekä Brandon Easton, joka on työskennellyt muun muassa ABC:n Marvel’s Agent Carter -sarjassa.

Mahdollisuus sijoittaa elokuvan tulevaisuuteen

Elokuvan tuotannon jälkeen Trioscope ja Quality Control ovat lähteneet laajentamaan yleisöään yhteistyössä Republic-nimisen fintech-yrityksen kanssa. Strateginen liike antaa yleisölle mahdollisuuden sijoittaa Trioscopeen ja mahdollisesti saada tuottoa sijoituksistaan. Republic on tukenut yli 600 yritystä ja sillä on yli 2,5 miljoonan käyttäjän yhteisö ympäri maailmaa.

Takeover tarjoaa katsojille paitsi räjähtävää toimintaa, myös ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua elokuvan julkaisuprosessiin tavalla, joka on ennennäkemätön.

– Tämä elokuva muuttaa koko pelin, Quavo totesi innoissaan Varietylle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön QuavoHuncho (@quavohuncho) jakama julkaisu