Latto kirjoitti historiaa: Vuoden 2024 Trapper of the Year -titteli ensimmäistä kertaa naiselle

Latto poseeraa juhla-asussa. Latto kirjoitti historiaa: Vuoden 2024 Trapper of the Year -titteli ensimmäistä kertaa naiselle
Kunnianosoituksen Latto sai Atlantan rap´-legendalta T.I.:lta Trap Music Museumin järjestämässä tilaisuudessa.

Atlanta-räppäri Latto saavutti merkittävän virstanpylvään hiphop-maailmassa, kun hänet kruunattiin ensimmäisenä naisena Vuoden 2024 Trapper of the Year -tittelillä. T.I.:n myöntämä palkinto vahvistaa Latton aseman Etelän rap-skenen nousevana tähtenä ja tuo hänelle oman näyttelyn arvostetussa Trap Music Museumissa.

Yksi tämän hetken kuumimmista nimistä hiphop-maailmassa, Latto, sai hiljattain merkittävän tunnustuksen, kun hänet kruunattiin vuoden 2024 Trapper of the Year -palkinnon saajaksi. Kunnianosoituksen myönsi Atlantan rap-legenda T.I. Trap Music Museumin järjestämässä tilaisuudessa torstaina 29. elokuuta. Palkinto vahvisti Latton asemaa nousevana tähtenä Etelän rap-skenessä, ja se toi hänelle paikan arvostettujen Atlantan ja Etelän ikonien rinnalle, jotka museo on aiemmin tunnustanut.

Ensimmäinen naispuolinen voittaja ja merkittävä näyttely

Latto teki historiaa olemalla ensimmäinen naispuolinen artisti, joka sai tämän arvostetun tittelin. T.I. kiitti Lattoa hänen panoksestaan trap-musiikin kulttuuriin ja Atlantaan, ja kertoi, että museon oli tärkeää kunnioittaa tätä saavutusta taiteen keinoin. Tilaisuudessa paljastettiin näyttely, joka on omistettu Lattolle. Näyttelyssä on muun muassa suuri LED-valoin koristeltu Georgian persikka, mikä viittaa Latton juurien olevan Atlantassa.

Latto ei voinut peittää innostustaan seremonian aikana. Hän peitti silmänsä jännityksestä ennen paljastusta ja kiljaisi ilosta nähdessään vaikuttavan näyttelyn. Latto jakoi myös Instagram Stories -videon, jossa hän esitteli uutta Trapper of the Year -sormustaan ja totesi: ”Kuninkaalta itseltään,” viitaten T.I.:hin.

Menestystä ja haasteita matkalla huipulle

Latto on raivannut tiensä hiphop-maailman huipulle jo vuodesta 2016, jolloin hän voitti Jermaine Duprin The Rap Game -reality-ohjelman ensimmäisen kauden vain 16-vuotiaana. Hän on saavuttanut kaksinkertaista platinaa debyyttisinglellään Bitch from da Souf vuonna 2019 ja julkaisi kolmannen studioalbuminsa Sugar Honey Iced Tea aikaisemmin tänä vuonna.

Vaikka albumi ei ehkä ollut kaupallinen jättimenestys, se suoriutui hyvin verrattuna moniin muihin vuoden julkaisuihin. Latton ura on ollut täynnä menestyksiä, mutta hänen matkansa ei ole ollut vailla haasteita. Hän on viime aikoina kertonut avoimesti henkilökohtaisista vaikeuksistaan, kuten suhteestaan isäänsä, joka on Latton mukaan varastanut häneltä ja levittänyt huhuja hänen kuulumisestaan Illuminatiin.

Kaikista haasteista huolimatta Latto jatkaa keskittymistä uraansa ja menestykseensä. Vuoden 2024 Trapper of the Year -palkinto alleviivaa hänen lahjakkuuttaan ja sitkeyttään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Trap Music Museum (@trapmusicmuseum) jakama julkaisu