Kylie Minogue saapuu Suomeen esiintymään vuonna 2025

Kylie Minogue poseeraa. Kylie Minogue saapuu Suomeen esiintymään vuonna 2025.
Kyseessä on kansainvälisen pop-ikonin suurin kiertue sitten vuoden 2011.
Erik Melvin

Kylie Minogue saapuu Suomeen osana valtavaa Tension Tour -maailmankiertuettaan kesäkuussa 2025. Espoo Metro Areena toimii poptähden näyttämönä, kun hän esiintyy suomalaisyleisölle 23. kesäkuuta. Liput tulevat myyntiin lokakuussa Ticketmasterissa.

Popin supertähti Kylie Minogue saapuu Suomeen osana ensi vuoden massiivista Tension Tour -maailmankiertuettaan. Kylie nähdään Espoo Metro Areenalla 23. kesäkuuta 2025, jolloin hän esiintyy suomalaisille faneilleen. Tämä on ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun Minogue tuo kiertueensa Suomeen, ja luvassa on unohtumaton show kansainväliseltä pop-ikonilta.

Lue myös: Mirella julkaisee debyyttialbuminsa ja suuntaa jättikiertueelle

Tension-kiertueen matka maailman ympäri

Kylie Minoguen Tension Tour 2025 käynnistyy helmikuussa hänen kotimaastaan Australiasta. Sieltä kiertue suuntaa Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan, ja toukokuussa tähti esiintyy Iso-Britanniassa. Kesäkuun Euroopan osuus alkaa Berliinistä 16. päivä ja käsittää yhteensä 11 maata, Suomi mukaan lukien. Kyseessä on Minoguen laajin kiertue sitten vuoden 2011, ja se kattaa esiintymisiä ikonista artisteista suurimmissa kaupungeissa.

– Olen erittäin innoissani julkistaessani Tension Tour 2025 -kiertueen. En malta odottaa, että pääsen jakamaan hienoja ja villejäkin hetkiä fanieni kanssa kaikkialla maailmassa, juhlimaan Tension-aikakautta ja paljon muuta!, Kylie kertoo kiertueesta.

Tension II -albumi julkaistaan ennen kiertuetta

Minoguen uusin albumi, Tension II, julkaistaan perjantaina 18. lokakuuta 2024, ja se sisältää 13 kappaletta elektronista tanssipop-musiikkia. Levyllä kuullaan yhdeksän uutta kappaletta, kuten uusin single Lights Camera Action sekä yhteistyö The Blessed Madonnan kanssa kappaleessa Edge of Saturday Night. Albumilla on mukana myös yhteistyökumppaneita, kuten Orville Peck, Bebe Rexha, Tove Lo ja Sia.

Menestyksekäs vuosi 2024

Vuosi 2024 on ollut Kylie Minoguelle poikkeuksellisen menestyksekäs. Hän on saanut Global Icon Award -palkinnon Brit Awardseissa, voittanut Grammyn kappaleellaan Padam Padam, ja esiintynyt muun muassa Las Vegasissa ja WeHo Pride -tapahtumassa. Heinäkuussa hän hurmasi yleisönsä Lontoon BST Hyde Park -tapahtumassa, jota kriitikot kehuivat yhdeksi vuoden parhaista keikoista.

Lippujen ennakkomyynti alkaa torstaina 15. lokakuuta klo 11:00 Ticketmasterissa, ja julkinen myynti käynnistyy perjantaina 18. lokakuuta samaan aikaan.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön All Things Live Finland (@allthingslivefi) jakama julkaisu