Kirjaimellisia ja kuvainnollisia käärmeitä: Sara Bee säväyttää Yks mun ex -singlellä

Sara Bee poseeraa katsoen kohti kameraa.
Artisti on inspiroitunut kappaleissaan entistä enemmän omista juuristaan.

Kappaleen musiikkivideo omaa eksoottisen ja artistin mukaan jopa shokeeraavan aspektin.

Kotimaisella musiikkikentällä vahvasti oman paikkansa ottava Sara Bee julkaisi uuden singlen, joka kulkee nimellä Yks mun ex.

– Kappale tiivistää tilannetta, jossa suhteen toinen osapuoli haluaa vain hyötyä. Biisin stoori on ihan omasta elämästä, vähän tietysti pienellä mausteella! Mutta paras inspis löytyy yleensä oikeen elämän jutuista, hän naurahtaa lämpimästi.

Tarttuvaa itsevarmuutta välittävässä kappaleessa yhdistyy soundillisesti räpin sekä r’n’b:n soundimaailmat, joka luo toimivan ja eksoottisen lumoavan kokonaisuuden yhdessä Yuteworldin ohjaaman ja tuottaman videon kanssa.

– Idea lähti biisin soundimaailmasta, siinä oli niin magee eksoottinen vibe ja tykkään että jokasessa julkasussa on joku näyttävä shokeeraava aspekti ja tää käärme oli se kirsikka kakun päälle. Kuvauksissa oli super hauskaa, aluks tietysti olin ihan kauhuissani koska pelkään käärmeitä, mutta kaikki ennakkoluulot murtu ihan täysin kun päästiin tutustumaan, hän oli ku pieni vauva, hän kertoo iloisesti.

Persoonallisesta boss energiastaan tunnettu ja näyttävän visuaalisen ilmeen omaava artisti kertoo inspiroituneensa kuluneen vuoden aikana entistä enemmän omasta kulttuuristaan. Tämä näyttää todistetusti toimivan, sillä laulaja nousi myös hyvin menestyneiden julkaisujen lisäksi tänä keväänä YleX:n Läpimurto -listalle.

– Tuntuu että tänä vuonna on auennu se tyyli mitä haluun tehä ja oon ilonen että kaikki biisit on otettu niin hyvin vastaan. Oon hakenu enemmän inspiraatiota omasta kulttuurista ja se on avannu ihan uuden ulottuvuuden mun musiikkiin, Sara kuvailee.

Sara Been kesäkuussa julkaistu single Baddie ilmiöityi TikTokissa. Helmikuussa julkaistu single Loyal nousi julkaisun jälkeen Spotifyn Top 50 -listan sijalle 24 ja meni radiosoittoon YleX:lle ja Bassolle.

Loppuvuoden ajan uusia kappaleita tullaan kuulemaan tasaisella tahdilla, kertoo julkaisusuunnitelmistaan vahvaa uraa määrätietoisella otteella luova Sara.

– Jatketaan samaa tahtia ku on päästy hyvin vauhtiin eli lisää bängereitä on tulossa, hän kertoo lämpimästi.

Nappaa itsensä fiilistelyyn luotu kappale kuunteluun alta!