Kid Cudi tähdittää tulevaa kauhuelokuvaa: ”Olen valmis näyttämään, mihin todella pystyn”

Kid Cudi poseeraa kameraa kohti rööki kädessä. Kid Cudi tähdittää tulevaa kauhuelokuvaa.
Kid Cudin viimeisin näyttelijäsuoritus nähtiin M. Night Shyamalanin ohjaamassa Trap-elokuvassa.
Universal Music

Kid Cudi tähdittää tulevaa kauhuelokuvaa, joka on rap-tähden kolmas esiintyminen tässä lajityypissä. Vuonna 2025 tuotantoon lähtevä elokuva tarjoaa Cudille mahdollisuuden näyttää, mihin hän todella pystyy näyttelijänä.

Tunnettu rap-artisti ja näyttelijä Kid Cudi on ilmoittanut ottaneensa vastaan pääroolin uudessa kauhuelokuvassa, jonka tuotanto alkaa vuonna 2025. Tuleva elokuva on hänen kolmas esiintymisensä kauhugenressä, mutta ensimmäinen kerta, kun hän astuu pääroolin saappaisiin tässä intensiivisessä genressä.

Cudi paljasti uutisen innostuneena sosiaalisessa mediassa, kertoen odottaneensa tätä hetkeä koko näyttelijänuransa ajan.

– En malta odottaa, että pääsen kuvaamaan tätä uutta leffaa ensi vuonna. Tämä on kolmas kauhuelokuvani, ja olen pääosassa. Tästä tulee todella intensiivinen matka, ja olen valmis näyttämään, mihin kaikkeen todella pystyn. Olen koko ajan opiskellut näyttelijänä, odottaen juuri tätä hetkeä.

Yhteistyö M. Night Shyamalanin kanssa

Uutinen pääroolista tulee vain muutama viikko sen jälkeen, kun Kid Cudin viimeisin elokuva, M. Night Shyamalanin ohjaama trilleri Trap, julkaistiin. Trap on mysteeritrilleri, joka seuraa isän ja teini-ikäisen tyttären matkaa pop-konserttiin, jossa he huomaavat joutuvansa synkän ja vaarallisen tapahtuman keskelle. Kid Cudi näyttelee elokuvassa yhdessä pitkäaikaisen ystävänsä, näyttelijä Josh Hartnettin kanssa, jonka kanssa hän on aiemminkin tehnyt yhteistyötä. Hartnett muun muassa tuotti Cudin ikonisen musiikkivideon Pursuit of Happiness.

Cudi ilmaisi syvän kiitollisuutensa saadessaan pienen mutta merkittävän roolin Trap-elokuvassa ja kertoi, kuinka tärkeä hetki oli hänelle.

– Oli suuri kunnia saada pieni rooli tässä elokuvassa, ja uskon todella, että tulette pitämään siitä. Tämä oli myös iso hetki minulle, sillä pääsin jälleen työskentelemään vanhan ystäväni Josh Hartnettin kanssa, Cudi kertoi.