Kendrick Lamarin muraali vandalisoitu Comptonissa – vandalismissa viitteitä Draken suuntaan

Kendrick Lamarille kunnianosoituksena tehty muraali. Kendrick Lamarin muraali vandalisoitu Comptonissa.
Kendrick Lamarille kunninanosoituksena tehty muraali tärveltiin lyhyen ajan sisään Super Bowl -esiintymisilmoituksen jälkeen.
@gz.jr & @sloe_motions

Kendrick Lamarin muraali vandalisoitu Comptonissa melkein heti sen jälkeen, kun NFL julkisti räppärin Super Bowl LIX -puoliajan pääesiintyjäksi. Vandalismissa nähtiin viitteitä Draken suuntaan, mikä on nostattanut jälleen keskustelua artistien välisestä kilpailusta.

Kendrick Lamarin kotikaupungissa Comptonissa sijaitseva kunnianosoitusmuraali joutui viikonloppuna vandalisoiduksi, mikä on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa. Vandalismi tapahtui melkein heti sen jälkeen, kun NFL ilmoitti Lamarista Super Bowl LIX -puoliajan pääesiintyjänä, ja tapahtuma on saanut spekulaatiot käyntiin Lamarin ja Draken välisestä pitkäaikaisesta kilpailusta.

Lue myös: Kendrick Lamar tähdittää Super Bowl -puoliaikaa – ”He valitsivat oikean artistin”

Vandalismi viittaa OVO:hon

Vandalisoitu muraali sijaitsee Honduras-ravintolan Mi Saborin ulkoseinällä Comptonissa ja esittää kolmea kuvaa Kendrick Lamarista. Ensimmäisessä Lamar vastaanottaa kaupungin avaimet helmikuussa 2016, toisessa hänet nähdään ottamassa vastaan Grammy-palkintonsa albumistaan Mr. Morale & The Big Steppers, ja kolmannessa kuvassa viitataan hänen ikoniseen albumiinsa good Kid, m.A.A.d City.

Sosiaalisessa mediassa levinneessä videossa tuntematon henkilö suihkuttaa mustaa maalia Lamarin kasvojen päälle ja kirjoittaa viimeisen kuvan päälle ”OVO”, viitaten Draken October’s Very Own -brändiin. Yksityiskohta on herättänyt spekulaatiota, sillä Lamar ja Drake ovat olleet sanasodassa kuukausia. Muraalin tuhoaminen on tulkittu joissakin piireissä kannanotoksi tämän kilpailun keskellä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Unsexiest Media™ (@unsexiest) jakama julkaisu

Super Bowl -valinta jakaa mielipiteitä

Kendrick Lamarin valinta Super Bowl LIX -puoliajan pääesiintyjäksi New Orleansissa on herättänyt kritiikkiä myös artistien keskuudessa sekä erityisesti Lil Waynen faneissa, jotka odottivat kotikaupungin räppärin saavan kunnian.

Master P kommentoi Instagramissa, että Lil Waynen olisi pitänyt olla osa juhlaa.

– Hän on yksi suurimmista hiphop-artisteista ja New Orleansin oma.

Myös räppäri Boosie Badazz ilmaisi Twitterissä turhautumisensa, kutsuen päätöstä ”iskuksi vasten kasvoja kaikille Louisianan hiphop-legendoille.”

Vandalismin taustalla käynnissä oleva sanasota

Lamarin ja Draken välinen kilpailu alkoi kunnolla maaliskuussa ja on jatkunut siitä lähtien, kun molemmat räppärit ovat heittäneet toisilleen lyyrisiä iskuja. Lamar nostatti tunteita biisillään Not Like Us, ja Drake on vastannut useilla kappaleillaan, kuten Push Ups ja Family Matters. Kaksikon välinen sanasota on jakanut fanit kahteen leiriin, ja useat hiphop-tähdet ovat julkisesti ottaneet kantaa. Esimerkiksi LL Cool J on asettunut Lamarin puolelle, kun taas artistit kuten Sexyy Red ja Capella Grey ovat ilmaisseet tukensa Drakelle.

Vaikka Kendrick Lamarin Not Like Us -kappaleesta tuli yksi vuoden isoimmista hiteistä ja se pysyi Billboard Hot 100 -listan kärjessä viikkoja, kilpailu Draken kanssa näyttää vain kiihtyvän, erityisesti nyt Super Bowl -julkistuksen ja Comptonin muraalivandalismitapauksen jälkeen.

Osa hittikappaleen musavideon kohtauksista kuvattiin Comptonissa, josta Lamar on kotoisin.