Kanye Westin julkaisematon ”RoboCop”-musiikkivideo vuodelta 2008 vuoti nettiin

Kanye West esiintymässä lavalla vuonna 2009. Kanye Westin julkaisematon "RoboCop"-musiikkivideo vuodelta 2008 vuoti nettiin.
Musiikkivideosta nähtiin internetissä pieni pätkä jo vuonna 2014, mutta se katosi sen jälkeen vuosien ajaksi.
ultra 5280

Kanye Westin julkaisematon ”RoboCop”-musiikkivideo on vihdoin löytänyt tiensä verkkoon yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen. Alun perin vuonna 2008 kuvattu video, joka peruttiin ennen julkaisua, on saanut fanit villiintymään sen odottamattomasta paluusta.

Kanye Westin vuoden 2008 kappaleen RoboCop julkaisematon musiikkivideo on vuotanut verkkoon, ilahduttaen faneja ympäri maailmaa. Video on osa artistin ikonista 808s & Heartbreak -albumia, ja sen oli alun perin tarkoitus ilmestyä julkisuuteen vuosia sitten, mutta julkaisu peruttiin. Vaikka lyhyt pätkä videosta nähtiin jo vuonna 2014, koko versio katosi vuosien ajaksi – kunnes nyt eräs YouTube-käyttäjä latasi videon keskiviikkoaamuna.

Lue myös: Kendrick vs Drake – uusi dokumentti paljastaa rap-tähtien piinaavan kiistan

Videon odottamaton paluu herätti suurta innostusta Kanye Westin faniyhteisössä. YouTubessa kommentoijat ylistivät videota, jonka he kokivat olevan pitkästä aikaa jotain todella erikoista.

– Tämä musiikkivideo on upea. Eri versio kappaleesta, ainakin se kuulostaa siltä, yksi fani kommentoi.

– Vihdoin aarre, joka ei ole mikään keskinkertainen Vultures-biisi, toinen kommentoija hehkutti.

– Mietin, soittiko Ye tämän katsottuaan Amber Roselle ja kysyi: ’Hei muukalainen, pitkästä aikaa, vai mitä?, eräs käyttäjä jopa vitsaili videolla näkyvästä Amber Rosen hahmosta.

 Kanye Westin pohdinnat 808s & Heartbreak -albumin vaikutuksesta

Vaikka video itsessään on kerännyt paljon huomiota, Kanye West on aiemmin tänä vuonna pohtinut, kuinka hänen 808s & Heartbreak -albuminsa on vaikuttanut koko musiikkiteollisuuteen.

– Olen luonut jokaisen musiikkityylin viimeisen 20 vuoden aikana. Loin tämän genren, loin The Weekndin, Travis [Scottin] ja Draken tyylin… Rakastan sanoa tämän, mutta myös Future ja [Young] Thug ovat saaneet vaikutteita autotune-albumistani 808s [& Heartbreaks], Kanye kertoi Big Boyn haastattelussa.

Westin mukaan monet nykymusiikin tähdet ovat hyödyntäneet samoja elementtejä, joita hän esitteli kyseisellä albumilla.

Kanye Westin RoboCop-video tarjoaa faneille nostalgisen paluun yhteen hänen uransa ikonisimmista albumeista ja antaa uuden näkökulman teokseen, joka oli lähes kadonnut.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!