Kake Randelin 70 vuotta – juhlakiertue vie hitit läpi Suomen

Kake Randelin 70 vuotta mikissä.
Kake Randelinin hitteihin kuuluu muun muassa "Pakko painaa pitkää päivää", jota on sämplätty JVG:n kappaleella "Amatimies".
Juha Uusitorppa

Kake Randelin 70 vuotta -juhlakiertue starttaa maaliskuussa Turusta ja vie suomalaisten rakastamat hitit ympäri maan. Legendaarinen iskelmätähti juhlistaa pyöreitä vuosiaan esiintymällä 14 eri paikkakunnalla, tarjoten unohtumattomia hetkiä suosikkikappaleiden parissa.

Suomalaisen kevyen musiikin legenda Kake Randelin lähtee mittavalle kiertueelle juhlistamaan 70-vuotissyntymäpäiväänsä. Kiertue alkaa Turun Logomosta 21. maaliskuuta ja päättyy Porvoon Taidetehtaalle 26. huhtikuuta. Kiertueen aikana Randelin esiintyy yhteensä 14 paikkakunnalla ympäri Suomen, mukaan lukien Pori, Oulu, Helsinki ja Tampere.

Koko Suomen Kake – hitit soivat vuosikymmenten takaa nykypäivään

Randelin tunnetaan lukuisista hiteistään, ja hänen konserttiensa ohjelmisto tuleekin sisältämään monia suomalaisten rakastamia kappaleita. Yksi viime aikojen suosituimmista on Portion Boysin kanssa yhteistyössä tehty Juhannusyö, joka on vakiinnuttanut paikkansa Kaken kestohittien joukossa. Muita konsertissa kuultavia kappaleita ovat esimerkiksi Nasta pimu, Tarja, Tilipäivä koittaa sekä Kielletyt tunteet. Myös JVG:n Amatimies -kappaleesta tuttu sämpläys Pakko painaa pitkää päivää on mukana.

Randelin on uransa aikana julkaissut yli 20 albumia ja on yhä aktiivinen keikkailija, joka houkuttelee eri-ikäisiä yleisöjä konserttisaleihin. Vaikka hänen uransa alkoi jo 1970-luvulla, hän on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenten ajan.

Lue myös: Duunareille kaksin käsin anthemia – JVG julkaisi tuplasinkun iskelmähittien saattelemana

Lipunmyynti käynnistyy pian

Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 18. lokakuuta kello 9.00. Kiertue on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä yksi suomalaisen iskelmän suurimmista nimistä livenä juhlavuotenaan. Randelinin 70-vuotisjuhlakiertue on odotettu tapahtuma, ja konsertit tarjoavat nostalgisia hetkiä niin pitkän linjan faneille kuin uusillekin kuulijoille.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön KAKE RANDELIN (@kakerandelinvirallinen) jakama julkaisu